A baba fejlődése ugye nem attól függ, hogy megveszek -e neki mindent?
Nekünk sem volt semmi ilyenünk.Az egyetlen dolog amit én a magam részéről fontosnak tartottam az a komp volt.Az sem a fejlődés, hanem a biztonsága érdekében, nagyon jól jött amikor pl. nyáron gyomláltam és komppal kitudtam magammal vinni, és nem kellet attól félnem hogy átnyúl a szomszéd kutyájához, mert nem érte el, vagy hogy bele ugrik a medencébe.
Teljesen fölöslegesnek tartom az egyébb ilyen dolgokat, de ez mind egyén függő.Tavaly nyáron kapott a nagyapjától pl. egy hintát, és kb 2x ha ült benne, sokat hordom játszó térre, így itthon már nem érdekli, idén már bele sem fér. Persze van olyan akinek jól jön a hinta, mert nem tudja gyermekét játszótérre hordani.
Szia!
Nem dehogyis ez nem attól függ! Mi sem vagyunk elengedve anyagilag bár sajnos én nemtudom megállni,hogy ne vegyek semmit a kisfiamnak ugyhogy minden hónapban ha megyünk a tescoba veszek neki valami apróságot!!
Nekünk vannak fisher price játékok de nem nagyon érdeklik!
Bírom ezeket a dicsekvő barátnőket :D Én is dicsekszem ha a fiam valami új dolgot csinál mert olyan jó elmondani, hogy igen ez az én fiam :) De ne azzal dicsekedjünk már, hogy nekem telik 20 ezer Ft-os etetőszékre! LOL
Az én fiamnak se pihenőszéke, se hordozó kendője és mégis 100% boldog és egészséges gyerek. Totál nem ezen múlik. Mikor kicsi volt a hordozót használtunk hintának, pihenő széknek meg etető széknek. Mikor nagyobb lett a babakocsiban evett, egy éves korától meg szépen felül mellénk a nagy székre és ott eszik az asztalnál mint a nagyok. Ha ettől lesz lelki beteg akkor megeszem a kalapom :D
Egyébként mindene meg van neki, ha ezen felül még lenne valamije az már luxuscikk lenne szerintem. :)
Minek vennél pihetőszéket ha a hordozó betölti ugyan azt a funkciót? Ha legközelebb szóba hozza a barátnőd a pihenőszéküket akkor mond neki azt hogy ti a hordozót használjátok ugyan erre a célra.
De olyan rossz, amikor belegondolok, hogy miért pont az én babámnak nincs?Sírva tudnék fakadni.
Most komolyan ilyen hülyeség miatt sírnál? :O Szerinted milyen extrákat tud nyújtani az a pihenő szék??
Anyja van annak a gyereknek aki szereti meg gondoskodik róla, az a lényeg, nem? :)
Szia, mi is hasonló szinten élünk, mert építkezünk is közben, és alig jut-marad. A játékait a butikos barátnőmtől veszem főleg, turija van, és amikor játékos zsákokat kap először engem hív, átnézem és utána árazza be :-) Így potom pénzért van sok játéka, a csörgőtől a zenélő plüssig, amiről nem mondanád meg, hogy nem drága bababoltos! Teszveszről-vateráról veszek még neki néha, esetleg auchanban. Ruhát ugyanígy.
De elmondom azért nektek - és bocs az offért - hogy én 4. gyerkőce vagyok a szüleimnek, a legkisebb. Nekem mindenből csak a használt, levetett jutott mindig, mert a nagyobbak taníttatására, ruházására elment a pénz. És a mai napig emlékszem is rá, hogy gyakorlatilag soha semmit nem kaptam, csak a levetettet, nagyon sokszor csúfoltak ezért az osztálytársaim, főleg középiskolában. Ezért inkább mindig turisat, de sajátot veszek a fiamnak, hogy ne érezze mindig azt, amit én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!