A baba fejlődése ugye nem attól függ, hogy megveszek -e neki mindent?
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz a babádnak emiatt. Szerinted fog emlékezni a barátnőd babája, hogy neki volt pihenőszéke?
Egyáltalán nem ez a lényeg, hanem a te, család szeretete, gondoskodása.
Régen is felnőttek a gyerekek minden extra dolog nélkül, mégcsak lelki betegek sem lettek (ill. ha igen, akkor nem ettől).
Foglalkozz vele sokat, és boldog baba lesz!!!
Nem,nem attól függ.Én szerencsés helyzetben vagyok,sok mindent megvehetnék neki,mégsem teszem.Vagy azért,mert nem érzem szükségét,vagy mert egyszerűen sajnálok érte sok 10ezer forintot kiadni.Azt a pénzt inkább félreteszem neki,hogy könnyebben megalapozhassuk a jövőjét.
Nem attó jó neki,hogy mindent megveszel,hanem ha mindennél jobban szereted.
Mi is kb. így élünk, néhány jobb játékot megveszünk, de a gyerek kilátszik a kiságyból, nem csak a több ezer játékot látni :)
Nálunk pl. kedvenc a flakonos üveg, a habszivacs tálca, kanál, gumikacsa, szárító tologatás stb. Van csörgője, rágókája stb. ,de a fentebb említettekkel kreatívabban eljátszik.8 hós
Szerintem nem hátráltatod, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!