Hogyan érhetném el, hogy átaludja az éjszakát?
Figyelt kérdés
Kislányom három és fél hónapos, anyatejes, kétszer, háromszor felébred és cicin alszik vissza. A gyerekorvos azt mondta, hogy szopi helyett teát adjak neki, de nem vált be. Sírni hagyni nem akarom. Segítsetek.2009. febr. 4. 22:45
1/4 anonim válasza:
Nekem is ezt ajanlotta de nem ment. Amit meg megprobalhatsz, hogy pl mielott lefekszel, meg egyszer megeteted a babat felalomban. De ez se biztos. Igazabol mindennek eljon majd az ideje. Ha a kislanyod igenyli meg azt az ejjeli szopikat, akor hagyd hogy szopizzon. Meglasd, majd eljon annak is az ideje, amikor mar nem keri. Az en fiam sokszor sir almaban, de nem ebred fel, ilyenkor cumit adok a szajaba, es alszik is tovabb.
2/4 anonim válasza:
Én is várom, hogy elhagyja az éjszakai cicit a 10 hós lesz kislányom :) 2-3szor mindig felkel és CICI :) Tudod, egy időben én is nagyon fáradt voltam, és azt vártam, hogy mikor lesz már vége az éjszakázásoknak...??? De most már annyira hozzászoktunk, hogy szinte örömmel tölt el, hogy még mindig adhatok neki és még mindig sok van. Este és reggel kapna csak, ha éjjel nem követelné ki pluszban :) Még soha nem volt beteg. Én azt mondom neked, hagyd a teát és ha cicit kíván, ne vedd el tőle, majd 1-2 éves kora között ráérsz leszoktatni. Azontúl pedig már nem is egészséges ha még cicil. Az is elképzelhető, hogy teljesen magától egyszercsak nem kér majd éjszaka enni. Nagyon sok ilyen is van. Sok boldogságot!
3/4 anonim válasza:
Szió!
Az én babám 4 és fél hónapos. Én is most próbálgatom leszoktatni az éjszakai cicizésről. Úgy szoktam csinálni, hogy kb 11 fele felébresztem, hogy még egyen, akkor vissza is alszik. Ha már kb 5-ig alszik, akkor szoktam neki cicit adni, ha viszont hamarabb felébred akkor próbálkozom a teával, cumival. És csak akkor szoktam odamenni hozzá, amikor már nagyon nem bírja, mert volt, hogy simán visszaaludt. Egy idő után el fogja hagyni, hogy felkeljen éjjel.
Jó babázást!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. febr. 5. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!