Hogy érhetném el, hogy újra átaludja az éjszakát? Segíthet a tejpép?
Figyelt kérdés
Tegnap ismertettem meg babám a tejpéppel anyatejjel keverve, bébirizs volt benne. Eddig krumplit répát és almát kapott. Krumpli répa keveréket adok neki napközben, mert az almát nem szereti. 5 hónapos. 3 hónapos kora óta átaludta az éjszakát, de 1 hete megnőtt az étvágya. Most 21-22 között eszik utoljára, ekkor eddig már kapott krumpli-répa keveréket egy kicsit, tegnap előtt ez segített is, mert 6:30-kor ébredt fel először, de tegnap kevesebbet evett, így 3 óra után valamivel, már felébredt. Tejet adtam neki, majd rögtön visszatettem a kiságyába. Most ébredt fel, megint szopizott. Ha tejpépet adok neki este, azzal jobban kihúzza reggelig? Mennyit adjak neki? Kábé annyi elég lesz, mint a répa-krumpli keverék adagja, amitől átaludta az éjszakát?2011. jan. 4. 08:48
1/3 anonim válasza:
A mi babánk 5-10 hónapos koráig 2-szer ébredt fel éjszaka, mindig megetettem. Kipróbáltam mindent!!(jó éjt tejpép, Sedatif Pc, chamomilla, Viburcol...fürdés előtt főzelék) Semmi nem használt, nem aludta át az éjszakát (8 hós koráig anyatejes volt, utána tápszeres, tehát ez sem változtatott semmit).
Egyszer 10 hónaposan végigaludta és azóta is, pedig nem változtattam semmit. Tehát ki kell bírni ezt az időszakot, mert csak elfáradsz a rengeteg próbálkozásban.
2/3 anonim válasza:
Szia, a babam 4 honapos, tegnap adtam eloszor neki tejpépet, mindossze 30 millit 6 kor, meg nem tud nagyon kanalazni, 7 kor ivott rá 100 milli tápszert, 7.30 kor aludt, reggel 7 ig.soha meg nem aludta at az ejszakat.
3/3 anonim válasza:
6 hósak vagyunk, és 3 hós koráig átaludta az éjszakát, azóta rendszeresen kel éjjel, megvan h szinte percre pontosan mikor. én próbáltam már mindent (tejpép, cici, főzi, baba kaja....) de semmi :( így hát kelünk, és sétálunk picit, kis cici kb 5 perc, és alszunk tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!