Babakocsimat ahogy tolom egyenesen egy irányba húz egy idő után. Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
3 kerekű, és az első kereke fix, nem bolygósitható. Egyenesen megyek, és pár méter után balra húz.... ha valakinek volt ilyen problémája esetleg, és tudja hogy mit kell vele csinálni, kérem az válaszoljön.2011. jan. 25. 19:13
1/7 anonim válasza:
Szia
Lehet, hogy butasag, de nem lehet, hogy az egyik kereke jobban fel van pumpalva mint a masik? Esetleg nem lyukadhatott ki vagy kapott valami serulest?
Nem ertek hozza, csak eszembe jutott.
2/7 anonim válasza:
úgy van, ahogy az első írja, egyik hátsó kereke puhább, mint a másik.
3/7 A kérdező kommentje:
Hátul van két kereke, elől csak egy. Gondolod hogy a hátsók közül az egyik jobban fel lenne pumpálva? Hát megnézem....hátha.
2011. jan. 25. 19:21
4/7 anonim válasza:
Vagy az első meg kellene kenni. Igaz a mienk 4 kerekű, de amikor az első bolygó kerekek nem voltak rendesen megkenve, akkor húzott a kocsi.
5/7 anonim válasza:
Rugós a hátsó kerék? Mienk is 3 kerekű /Hauck/ és a jobb oldali rugó eltört,azután tudtuk meg hogy elkezdett húzni arra az irányba :( De azért nem olyan vészes és így is szeretem :)
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, rugós. De ugy látom, hogy nem külön külön rugós a két hátsó, hanem a tengelyen középen van egy rugó. Az összes kereket egyformára fújtam, ugyhogy ez nem lehettet a gond, mert igy is húz. Szóval nem tudom.
2011. jan. 26. 12:05
7/7 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként Bébé Confort everest life tipusu kocsi.
2011. jan. 26. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!