14 hónapos fiatok kukiján feljött már a bőr? Huzogatjátok? Aki nem húzogatja, annak magától is feljön valamikor?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 17:31
11/18 anonim válasza:
6 hónapos korától húzogatom. Most 3 éves. Már magának húzogatja, és, ha több napon keresztül nincs kimosva, akkor fehér szenny van a fitymája alatt. Mi rendszeresen mostuk a fitymája alatt is. Soha nem erőltettük a felhúzást csak amennyire engedte magát.
12/18 anonim válasza:
Nekünk is azt mondták, hogy 2 éves kora előtt ne piszkáljuk. Épp tegnap kellett egy kicsit felhúznom, mert kakis lett a kukac vége is, és meglepetésemre teljesen fel lehetett húzni. Most múlt 14 hónapos
13/18 anonim válasza:
20 hónaposomnak le van tapadva. Én se nagyon tudom, mit is csináljak (olyan ellentétes dolgokat olvas az ember erről a témáról). Néha fürdésnél felhúzom, de nem szereti, ellöki a kezem, úgyhogy nem is nagyon merem, nehogy véletlenül megsértsem. A dokinőnk azt mondta, húzogassam óvatosan, de 5 éves kora előtt nem kell vele sebészhez fordulni.
14/18 anonim válasza:
5 honapos volt mikor rozsaszines, zseles valamit talaltam a pelusaban. Orvoshoz vittuk, rogton lerantotta neki, a pici fel sem figyelt ra ezert gondolom nem is erzett belole semmit. Most 11 hos, furdesnel minden este lehuzom es megtisztitom neki, azutan torolkozesnel ismet hatrahuzom neki es megszaritom.
15/18 anonim válasza:
Nálunk az volt a doki álláspontja, hogy 6 hónapos korra azért jó, ha feljön neki. Így párom elkezdte kisfiamnak csinálni minden fürdésnél, amikor betöltötte a 4 hónapot. 2 hét alatt az egész bőr gyönyörűen hátracsúszott. Nem erőltette, nem repedt be, így azóta is minden este szépen tisztítva van neki. 16 hónapos lesz, amikor kukimosás jön, élvezkedik: két kézzel odahúzza a párom kezét, és várja, hogy meg legyen mosva neki. Kis kéjenc. :)
16/18 anonim válasza:
Az én fiam is 14 hónapos, és egyáltalán nem jön fel Neki. Nem húzogattam soha, és egyelőre nem is fogom. A dokink is azt mondta, hogy addig ne nyúljunk hozzá, amíg nem szobatiszta.
17/18 anonim válasza:
Ha józan paraszti ésszel gondolkozunk, amit nem használ az ember, elgémberedik, letapad, stb.
És attól, hogy a bőr nem jön fel a kukin, a trutyi az alá mehet. És ahogy az előbbiek is írták szépen tisztogatni kell.
Persze vannak egyedi esetek is. Lsd. az elsőket.
18/18 anonim válasza:
Ma voltunk 1 éves státuszon a dokinál, rákérdeztem, és (most is) egyértelműen azt mondta, hogy a szobatisztaságig nem kell ezzel foglalkozni, 3 éves koráig normális sebész hozzá sem nyúl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!