Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos fiatok kukiján...

14 hónapos fiatok kukiján feljött már a bőr? Huzogatjátok? Aki nem húzogatja, annak magától is feljön valamikor?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6 hónapos korától húzogatom. Most 3 éves. Már magának húzogatja, és, ha több napon keresztül nincs kimosva, akkor fehér szenny van a fitymája alatt. Mi rendszeresen mostuk a fitymája alatt is. Soha nem erőltettük a felhúzást csak amennyire engedte magát.
2011. jan. 25. 18:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekünk is azt mondták, hogy 2 éves kora előtt ne piszkáljuk. Épp tegnap kellett egy kicsit felhúznom, mert kakis lett a kukac vége is, és meglepetésemre teljesen fel lehetett húzni. Most múlt 14 hónapos
2011. jan. 25. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
20 hónaposomnak le van tapadva. Én se nagyon tudom, mit is csináljak (olyan ellentétes dolgokat olvas az ember erről a témáról). Néha fürdésnél felhúzom, de nem szereti, ellöki a kezem, úgyhogy nem is nagyon merem, nehogy véletlenül megsértsem. A dokinőnk azt mondta, húzogassam óvatosan, de 5 éves kora előtt nem kell vele sebészhez fordulni.
2011. jan. 25. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:
5 honapos volt mikor rozsaszines, zseles valamit talaltam a pelusaban. Orvoshoz vittuk, rogton lerantotta neki, a pici fel sem figyelt ra ezert gondolom nem is erzett belole semmit. Most 11 hos, furdesnel minden este lehuzom es megtisztitom neki, azutan torolkozesnel ismet hatrahuzom neki es megszaritom.
2011. jan. 25. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálunk az volt a doki álláspontja, hogy 6 hónapos korra azért jó, ha feljön neki. Így párom elkezdte kisfiamnak csinálni minden fürdésnél, amikor betöltötte a 4 hónapot. 2 hét alatt az egész bőr gyönyörűen hátracsúszott. Nem erőltette, nem repedt be, így azóta is minden este szépen tisztítva van neki. 16 hónapos lesz, amikor kukimosás jön, élvezkedik: két kézzel odahúzza a párom kezét, és várja, hogy meg legyen mosva neki. Kis kéjenc. :)
2011. jan. 25. 22:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 14 hónapos, és egyáltalán nem jön fel Neki. Nem húzogattam soha, és egyelőre nem is fogom. A dokink is azt mondta, hogy addig ne nyúljunk hozzá, amíg nem szobatiszta.
2011. jan. 25. 23:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha józan paraszti ésszel gondolkozunk, amit nem használ az ember, elgémberedik, letapad, stb.

És attól, hogy a bőr nem jön fel a kukin, a trutyi az alá mehet. És ahogy az előbbiek is írták szépen tisztogatni kell.

Persze vannak egyedi esetek is. Lsd. az elsőket.

2011. jan. 26. 10:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Ma voltunk 1 éves státuszon a dokinál, rákérdeztem, és (most is) egyértelműen azt mondta, hogy a szobatisztaságig nem kell ezzel foglalkozni, 3 éves koráig normális sebész hozzá sem nyúl!
2011. jan. 26. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!