Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos fiatok kukiján...

14 hónapos fiatok kukiján feljött már a bőr? Huzogatjátok? Aki nem húzogatja, annak magától is feljön valamikor?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 17:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%
SOHA nem húzogattam! 3 éves kora előtt teljesen és tökéletesen fel van jőve a fityma. 2 évesen még teljesen le volt tapadva, fel akarták szedni, nem engedtem. Igazam lett.
2011. jan. 25. 17:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőnek lehet, hogy szerencséje volt.

Én úgy tudom, már jóval korábban húzgálni kellett volna. Most már lehet, hogy késő. Vagy szerencséd lesz, mint az előzőnek, vagy más út kell.

Én csak az anyukámtól tudom, hogy mi volt az öcsémmel. Meg ő csecsemőgondozó is volt.

2011. jan. 25. 17:40
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Ez nem szerencse. Épp attól tapad le, hogy húzgálják. Megsérül (akkor is ha finoman csinálod!) és valódi heggel gyógyul, amit nem is látsz. Aztán mehetsz a sebészhez gyereket kínoztatni. Ez természetes folyamat, normális esetben nem kell belenyúlni.
2011. jan. 25. 17:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy még az orvosok sem értenek egyet abban, hogy fel kell-e húzni a kisfiúk kukiján a bőrt és ha igen, mikor.
2011. jan. 25. 17:45
 5/18 kisnita ***** válasza:
100%
Én 6 hónapos korától húzogatom neki fürdővízben és már teljesen feljön neki kb 1 egy éves korától. Most 18 hónapos. Erről mindig megy a vita, hogy kell-e vagy nem. Anyukám tesómnak nem húzogatta és műteni kellett, anyósom sem húzogatta a páromnak ezért neki is fel kellett vágni. Nekem mindenki azt mondta, hogy 6 hós kortól húzogatni kell.
2011. jan. 25. 17:47
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Nem jött még fel neki és nem is húzogatom/húzogattam soha.
2011. jan. 25. 17:49
 7/18 anonim ***** válasza:
nem húzogatom,nem jön fel neki,16 hónapos.a mi dokink szerint nem kell húzogatni
2011. jan. 25. 18:11
 8/18 anonim ***** válasza:

13 hós, nem húzogatom, és nem is jön fel egyáltalán.

Én már a szülésznőt is ezzel nyaggattam a kórházban, azóta pedig a dokinőt, de azt mondták, ennyi idősen még nem kell vele érdemben foglalkozni, nem baj ha nem jön fel.

2011. jan. 25. 18:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 15 hós, minden fürdésnél amennyit enged, ami nincs 1 cm se én felhúzom neki, mert a doki ezt mondta. De az a helyzet, hogy mindenki mást mond, a barátnőm kisfia is ennyi idős, ő elvitte sebészetre és felvágták neki azóta teljesen feljön. De kicsit bosszantó, hogy nem tudja az ember eldönteni mi a helyes és a legjobb a gyereknek. Ha vki tud ebben vmi biztosat és helyes tanácsot adni én is szívesen várnám. Mert én azt nem tudom hogy honnan tudom 2 éves korára fel fog e jönni ha most ennek semmi jelét nem látom Bocsánat az offért.
2011. jan. 25. 18:36
 10/18 anonim ***** válasza:
Ez sajnos a legnagyobb tévedés. Nem kell 2 éves korára feljönnie. Semmi problémája nem lesz a gyereknek, ha jól emlékszem az ajánlásra akkor 5 éves korig kell feljönni, de se biztos, én nem engedtem volna hozzányúlni semmiképp, ha nincs vele probléma.
2011. jan. 25. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!