Ha két szopi között rosszul alszik kisfiam, erőlködik nagyon, a lábát is húzogatja és néha jön egy puki, akkor az azt jelenti, hogy fáj a pocija, vagy hogy nem megy neki a pukizás?
Mondjuk a gyerekorvos azt mondta, hogy sok levegő van benne, büfiztessem, de nem nagyon akar büfizni, hiába tartom a vállamon.Inkább erőlködik, főleg éjszaka.Arra már rájöttem hogy a paradicsom ki van lőve, azt nem ehetem, de nem tudom, hogy ez az erőlködés kajától függ, vagy alapból nehezen megy neki a puki?
Van valami tea vagy valami?
Ja holnap leszünk 4 hetesek
Amúgy csokit, májkrémet ehetek?
Sajnos ez valószínűleg hasfájás. Az én kisfiam is erőlködött álmában is,felsírt, de szerencsére csak nappal, éjszaka nem. Nálunk nem függött attól, hogy én mit eszem. Gripe Watert adtunk Neki, az nagyon sokat segített.
Sokaknál az is beválik, ha az anyuka Laktoherb teát iszik, de nálink az az ellenkező hatást váltotta ki.
Neki 9 hetesen szerencsére teljesen megszűnt.
köszi a válaszokat.Espumizánt adok neki a dokinő tanácsára, de nem úgy tűnik, mintha használna.Ma még adom neki, és ha nem jó az éjszaka, akkor jöhet a mecsek tea, vagy az édeskömény....állítólag még az is jó.
Ja és erről a grip water-ről is hallottam, csak úgy tudom azt 1 hónapos kor előtt nem lehet adni.
Remélem hamar elmúlik, olyan rossz éjjel, hogy úgy szenved és nem tudok mit csinálni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!