Tennétek a fiatokat sötétlila mózesbe? Egy szettet kapnánk, amiben a sportülés sötétkék, de a mózes lila.
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 13:15
1/19 anonim válasza:
Ha úgy kapnánk akkor persze,nem vennénk + 1-et a szín miatt.
3/19 A kérdező kommentje:
Annál is inkább mert M.o-n nem is forgalmazzák, így nem tudok venni rá másikat. Akkor egy komplett szettet kellene néznem ehelyett. Csakhát az nem kislányos nagyon??
2011. jan. 25. 13:19
4/19 anonim válasza:
Ha nem az a rikító lila, akkor igen. A mozes nem is latszik annyira a babakocsiban. Legalabbis nalunk rajta volt meg a labzsak, vagy mi, az elakarta. Vagy az is lila?
5/19 A kérdező kommentje:
Sötétlila kifejezetten. Hát van neki ilyen lábzsákja lila de mondjuk nyári baba lesz szóval valószínű úgyis csak egy kis kék takaróval lesz betakarva. Mire meg jön a tél szerintem pont már kinövi a mózest.
2011. jan. 25. 13:29
6/19 anonim válasza:
Akkor siman!!!!
Lattam en mar viragmintas babakocsiban is kisfiut. Kaptak ok is, akkor meg miert koltsenek masikra.
7/19 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Simán kiviszem a fiamat a rózsaszín overálban, amit örököltünk - mások meg gondoljanak amit akarnak.
8/19 anonim válasza:
Szia, én beletenném...beletettem mert nekünk meg alkalmi vétel volt nagyon olcsón szuperjó babakocsi sötétbordó, rózsaszín szegéssel... mi is csak télen használtuk amíg nem tudott ülni aztán utána vettünk egy sport picire csukható "pasisat" :-) a kettő ára csak töredéke lett volna egy szettnek.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Hát remélem nem bánom meg.
2011. jan. 25. 13:40
10/19 anonim válasza:
szia! a lila az még belefér ( a sötétlila is)pláne kisbabánál mózesben, szerintem nyugodtan, én ugyan rózsaszínt nem adok a fiamra ( lány az első tehát akadna) se lányos ruhát de egy sötétlila mózesbe beleraknám ha nem tudnék csak mózesből másikat venni, nem használja sokáig és az az igazság divat is fiúknál már a rózsaszín, lila ing, póló (mondjuk nekem nem jön be, de nem vagyunk egyformák)ennyi még nekem is simán belefér :D (a mózesre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!