24 hónapos baba/gyerkőc mennyire igényel babakocsit? Elég egy tesófellépő neki, ha mondjuk 1 órát sétálunk, vagy még sportülés kell neki?
Nem lesz elég a fellépő, mert az izgága nagyobb mindig elszalad, elkóborol majd tőletek, kb negyed óra után a felállón is elfárad állni
Mi is tesókocsit vettünk, egy britax b-dualt, igaz még nem fogtuk be, majd márciusba
Nekem a nagyobb fiam nem volt két éves, mikor a kicsi született és még testvérfellépő sem kellett, mert 15 hónapos korától nem használt babakocsit.
De most a kicsi két éves lesz és neki még kell, ha most szülnék még egyet, biztos szükség lenne testvérbabakocsira.
Szóval, ez szerintem gyerekfüggő.
Nagyon szépen köszi!
Még van időm, csak hát nem akarom a babkocsi vásárlást az utolsó pillanatra hagyni. Nem mindig van jó áron használtban...
A bbc twint néztem ki, az akár egyesként is működhet, csak annak kicsit kicsi az ülése... nem mintha hatalmas lenne a lányom :)
1 hónap híjján volt 2 éves a fiam mikor megszületett a tesó. Mi testvérfellépőt vettünk, és imádta, sose volt gond. Látta a babát is, és közel volt hozzám. Pedi ő aztán izgága gyerek, állandó rohanásban van, gondoltam is hogy pénzkidobás lett a fellépő, de nem! Tökre szeretett utazgatni rajta. Ha úgy mentünk, hogy sétált a babakocsi mellett és kértem, hogy a váz mellett jöjjön, vagy fogja, mindig elrohant, de a fellépőről sose ugrott le!
Ez tényleg gyerekfüggő.
Szerintem várj még, ha még odébb a szülés. Addig kiderül, a tiednek mik az igényei, és annak megfelelően dönts. Tényleg minden gyerek más.
Az én fiam másfél éves kora óta nem használt babakocsit, 21 hós volt, mikor jött a kistesó, soha nem hiányzott se babakocsi, se fellépő. De vannak gyerekek, akik még igénylik, nem olyan mozgékonyak. Ha elücsörög még a babakocsiban, az neked is kényelmesebb, mint a gyalog szaladgáló gyerekre figyelni.
Mi sajnos megvettük az ikerbabakocsit, pont két éves volt a nagyobbik fiú, és addig nagyon kényelmesen ücsörgött a babakocsijában. Gondoltuk ne vegyük el tőle. Mégis kipróbáltuk, és nem volt semmi gondja a sétálással. Jó jó, nem haladtunk gyorsan, minden kavics nagyon izgi volt, de megbántuk, hogy megvettük az ikerkocsit. Kétszer használtuk, hogy beleült.
Nálunk elég lett volna a fellépős, de ezekután már nem vettünk, hanem sétált.
22 hó különbség, testvérfellépőnk van, de nem igazán használjuk. Csak ha nagyon muszáj, nem szeretem, kényelmetlen úgy tolni a kocsit, ha ott áll. Pl akkor használjuk, ha muszáj menni az orvoshoz és szakad az eső, vagy ilyesmi.
Teljesen szépen jön mellettünk, bár nem elfutkosós gyerek.
Most 26 hós.
Babakocsit már vagy 5 hónapja nem használ.
Én nem vennék testvérkocsit, bár nekünk a szánkban van minden közért, piac, posta, stb... Nem kell sokat gyalogolni.
Köszi!
várok inkább..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!