Kisfiam most tanul kúszni, és a padlón gyakorol. Mivel mossak fel hogy higiénikus is legyen és mégse legyen káros ha véletlenül megnyalogatja?
Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 18:49
2/6 anonim válasza:
semmiképpen ne klóros mosószerrel. sztem nem kell a sterilitásból akkora ügyet csinálni, a sok tisztítószertől több baja lesz, mint a mocsoktól:)
4/6 anonim válasza:
Én domestosszal szeretek felmosni, vagy padlóápolóval. Hát én amikor ez az időszaka volt, akkor is felmostam naponta, kétnaponta, mivel mindig kúszott. Viszont domestost csak hetente egyszer használtam és akkor is csak éppen, hogy egy kicsit tettem bele. Sőt leginkább szinte csak tiszta vízzel mostam fel.
Gyorsan leszokik erről. Nálunk kb 1 hónap volt. :) Mondogasd neki, hogy fúj, ne jó az, ne nyalogasd. Csak tudod neki ez is új és érdekes, muszáj megkóstolni...
5/6 anonim válasza:
loc drága vegyél a patikába claraseptet az nem drága és nem ártalámas a babának amugy fertőtenlitő kézmoso
6/6 anonim válasza:
A loc a maga 1550ft-jával nekem 1 évig elég. Szerintem azt nyugodtan használhatod. Szóval nem drága, és tényleg jó és nem ártalmas. De lehet kapni más bio mosószereket is a boltban ami tényleg drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!