Lehet gyerekeidet egyformán vagy ugyanúgy szeretni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 08:52
11/12 anonim válasza:
Hát én most elgondolkodtam, hogy a 4 gyerekem közül melyik a kedvenc, és nem tudok rá válaszolni. Az egyik ezért, a másik azért a szívem csücske. És miért állítanám ezt egy anonim oldalon, ha nem így lenne?! Talán az a legmeggyőzőbb érv számomra, hogy bármelyikük távol van tőlem a megszokottnál hosszabb időre, egyformán tudnak hiányozni. A lányom ma nincs suliban, megkérdeztem tőle, érez-e bármilyen megkülönböztetést. Hát Ő sem látja úgy, hogy lenne a családban kedvenc, vagy olyan, akit kevéssé szeretünk.
12/12 anonim válasza:
Azóta kerek a világ számomra, mióta már két gyerekem van. Én is nagyon sokáig harcoltam magammal, hogyan fogom szeretni majd a másikat, ha megszületik. Viszont még egy sem volt, csak az elsőt vártam, akkor meg azon járt a fejem, hogy a férjemen kívül képes leszek mást is szeretni? Hát persze! Méghozzá annyira, hogy most várjuk a 3. babánkat. Annyiszor csalnak könnyet a szemünkbe, mikor egymást átölelve nézik a mesét, vagy amikor a kicsi azt mondja a a nagynak szánkózás közben mikor az jön felfele vissza a csúszásból, de jó hogy jöttél Tesó, már nagyon hiányoztál. 35 másodpercet voltak külön. A szeretet mértéke egyforma szerintem, csak mind a kettőben más értékek vannak. Amúgy a gyerek ha kiegyensúlyozott környezetben nől fel, nem foglalkozik ezzel a kérdéssel. Ezt nem lehet leírni, ki kell próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!