Azt vettem észre 13 hónapos babám nem használja egyformán mind a két kezét a bal keze sokkal ügyesebb mindent azzal csinál?
Figyelt kérdés
a jobb olyan furcsa nekem még nem jár nem huzza fel magát tárgyakban ha a kezét fogom lépeget szerintetek mutassam meg gyerekorvosnak!?2010. aug. 29. 13:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen ballkezes a gyerek.
2/4 anonim válasza:
Az,hogy milyen kezes a gyerek, ennyi idősen még nem tudható.
Majd eljön a kétkezes időszak is, és majd utána, olyan 3évesen alakul ki hogy milyen kezes lesz.
1 éves státuszon nem említetted a dokinak? Vagy akkor még nem tűnt fel?
3/4 anonim válasza:
Szia.Szerintem is a bal keze lesz a domináns.Nagy lányomon m ár 1 évesen észre vehető volt hogy jobb kezes,a kicsi aki most 20 hónapos tuti bal kezes.10 hónapos kora körül vettük észre mi is..s azóta is ballal csinál mindent.Ez jobban megy neki.
4/4 anonim válasza:
Én lányomon is egyértelműen látszott már 1 évesen,h bal kezes lesz,2 kezes sosem volt,és már 4,5 éves.Nagyon ügyes a bal kezével,ügyesebb mint az ikertesója jobbal.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!