Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azt vettem észre 13 hónapos...

Azt vettem észre 13 hónapos babám nem használja egyformán mind a két kezét a bal keze sokkal ügyesebb mindent azzal csinál?

Figyelt kérdés
a jobb olyan furcsa nekem még nem jár nem huzza fel magát tárgyakban ha a kezét fogom lépeget szerintetek mutassam meg gyerekorvosnak!?
2010. aug. 29. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egyszerűen ballkezes a gyerek.
2010. aug. 29. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Az,hogy milyen kezes a gyerek, ennyi idősen még nem tudható.

Majd eljön a kétkezes időszak is, és majd utána, olyan 3évesen alakul ki hogy milyen kezes lesz.

1 éves státuszon nem említetted a dokinak? Vagy akkor még nem tűnt fel?

2010. aug. 29. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia.Szerintem is a bal keze lesz a domináns.Nagy lányomon m ár 1 évesen észre vehető volt hogy jobb kezes,a kicsi aki most 20 hónapos tuti bal kezes.10 hónapos kora körül vettük észre mi is..s azóta is ballal csinál mindent.Ez jobban megy neki.
2010. aug. 29. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én lányomon is egyértelműen látszott már 1 évesen,h bal kezes lesz,2 kezes sosem volt,és már 4,5 éves.Nagyon ügyes a bal kezével,ügyesebb mint az ikertesója jobbal.:))
2010. aug. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!