Nem egyformán lőtték kisbabám fülét. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapos kislányomnak 3 napja lövettem ki a fülét. Nem sikerült egyformára, az egyik oldalon feljebb van. A különbség kevésbé fog látszódni ahogy növekszik vagy pont ellenkezőleg, nagyobb lesz az eltérés? Ha kiveszem még most akkor teljesen beforr és nem látszódik majd?2011. júl. 7. 20:21
1/11 anonim válasza:
Inkább vedd ki most. Fülnél hosszútávon sincsen szinte semmi változás. Egyforma sosem lesz.
Inkább várj kb fél-1 éves koráig, akkor sokkal jobban látszik, hogyan fog kinézni majd a füle. Könnyebb is lőni ami azt illeti.
2/11 anonim válasza:
Igen beforr!De amint beforrt érdemes minél hamarabb újracsináltatni,mert ha nagyobb lesz sokkal nehezebb lesz.Üdv:kozmetikus anyuka
3/11 anonim válasza:
Igen, sajnos a lövésnek ez a hátránya. Ha a baba elmozdul, akkor már nem lesz egyforma helyen a két lyuk. Ha most kiveszed a fülbevalót, hamar benő a lyuk. Mondjuk, én épp ezért (is) vagyok a szúrás pártján...
4/11 anonim válasza:
Nekem sem lett egyforma mikor pár naposan csinálták.14 éves koromra már nagyon zavart és egy másikat lövettettem ami már jó helyen van. A régi lyuk azonban még mindig meglátszik. De egy picurkának szerintem hamar beforr.
17/L
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Mikorra forr be nyomtalanul? Annyira lelkiismeret furdalásom van, hogy ki kell tennem ennek a herce hurcának. :(
2011. júl. 7. 20:42
6/11 A kérdező kommentje:
A szúrás nem fájdalmasabb? Mondjuk ez sem volt egy leányálom...
2011. júl. 7. 20:43
7/11 anonim válasza:
Nem fáj jobban és nincs a hangos csattanás, ami megijesztené. Nekem mindkét lányomnak szúrták a fülét, még a kórházban, mikor jöttünk haza. Bevittem felöltöztetni, közben kiszúrták a fülét, majd hozták is vissza. Nem volt több az egész negyed óránál... Mindkét lányom békésen aludt ezek után :)
8/11 anonim válasza:
Azért a szúrás elég drasztikus, utána átcincálni a fülit a vérző lyukon, hát köszönöm szépen... én betiltanám.
A lövés csak egy pillanat, és a füli is benne van. De szerintem nyomtalanul nem forr be. Biztos látszani fog a heg valamennyire.
9/11 anonim válasza:
nagyon hamar be fog forrni, friss a lyukasztás, ha most kiveszed már eleve vissza se tudod tenni fülbevalót :)
10/11 anonim válasza:
A lányomnak 5naposan szúrták ki a fülét és egyáltalán nem vérzett, ahogy valaki írta. De még csak nem is sírt. Tehát egyáltalán nem drasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!