6 hós babának milyen tejterméket szabad adni?
Maximum babajoghurtot (poharas, 6 hónapos kortól adható, ha jól emlékszem Humana).
De másmilyet ne. Túrót, sajtot, natúr joghurtot 8 hónapos kortól lehet bevezetni.
Én is így gondoltam, ahogy írtátok, ezért is lepődtem meg. A héten jön a védőnénink, akivel jóban vagyok, majd kifaggatom:)
Köszönöm a válaszokat!
Akármilyent adhatsz neki,csak most ez sok helyen nem szokás.
Riogatnak azzal,hogy árt a babának.
Szia!
Gondolom,most felháborodást fogok kiváltani,de nem baj!:)
Babám 8 hónapos lesz!Túrórudit eszik MINDEN NAP!Vesszük neki a krémtúrókat!Újabban,megeszi az én joghurtjaimat!Akár az ivójoghurtjaimat is!:)Estére tejbegrízt kap!Van mikor kakaót,tehentejből!Eszik sajtot,túrót,mindenfélét!
Nem most kezdtük el ezeket,kb 3-4 hónapja eszik így!SEMMI BAJA!
Nem tudom ezeket kitalálta ki,de hülyeség!Régen sem voltak ilyenek!
utolsónak:
Nagyon ügyes vagy:-(((((
kb 1-2 pers elkészítani otthon: NATÚR joghurt+ínatúr túró+ gyümölcs(pl banán) és összetutmixolod= túrókrém
ÉS szerintetek régen miket adtak a babáknak!?Amúgy meg nem mindenki olyan ráérős,mint ti!Mellesleg a védőm,a doktornőm tud róla,és abszolút nincsenek ellene!Végig alussza a babátok az éjszakát?És a Ti anyukáitok mivel etetett titeket!
Az utolsónak,csak annyi,hogy majd az oviba is bejársz szoptatni?(komolyan kérdezem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!