Hányan adtok 1 éves kor alatt tejterméket a babának? És mit?
8 hónapos kora után adtam túrót, sajtot, joghurtot (natúr), később krémtúrót, tejfölt.
Tejet még nem kapott magában.
Az én fiam 1 hét múlva lesz 1 éves.
8 hónapos kora óta adok neki joghurtot, túrót. 9 hónapos kora óta sajtot. Adtam már neki Medve sajtot is, de nem igazán jön be neki. Tejfölt és tehéntejet még nem adtam, tejfölt már tervezem. Tápszert 2 hétig kapott, aztán hordtuk a női tejet, 6 hónapos koráig csak azt evett. Én amíg nem evett tejterméket, csak lebotmixereltem a kajáját, krumplival sűrítettem.
Bocsánat a hosszú válaszért, de nem tudom, miért kérdezted, gondoltam, így hátha benne van a kérdésedre a a válasz.
14:21-es vagyok.
Egyszerre írtunk, most már látom, mire akarsz kilyukadni. :-)
Először krumplival sűrítettem, mint már írtam. Aztán fokozatosan bevezettem a glutént, így vízzel és liszttel. Majd 8 hónapos korától joghurttal és liszttel. Gyümölcsöket Kölln olvadó pehellyel sűrítettem/sűrítem általában.
8 hónapos kora óta adok a fiamnak joghurtot (natúrt és gyümölcsöset is), 9 hónapos kora óta krémtúrót, tejfölt, sajtot, túrórudit (csokit leszedve). A főzelékeket még mindig krumplival sűrítem és esetleg nyomok bele anyatejet (pl. spenót főzelék). Én is csak kb. egy evőkanál joghurtot adtam neki alkalmanként, amikor én ettem és kért belőle :)
Most 10 hós múlt és semmi gond, már kalácsot is eszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!