Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hozzátáplálással mindenki...

A hozzátáplálással mindenki megvárja a hat hónapot?

Figyelt kérdés
Vedőnő szerint 4 hónapos kortól lehet,de máshol meg azt olvassom hogy 6 hónapos kort várjuk meg.
2011. jan. 23. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én is 4 hósan kezdtem hozzátáplálni anyatejes babámat, mert nem volt elég tápláló a tejem ,és 2 hónap alatt alig gyarapodott :S most már több mint 7 hós, és még mindíg 1kg hiányzik a születési duplához, de uccsó hónapba már 600at szedett össze. szinte mondent eszik már. ha tehettem volna én iskább megvártam volna a 5,5-6 hót...de így, inlább ezt ajánlották, mit a tápszert mert akkor valószínű leszokott volna a ciciről :(
2011. jan. 23. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:

mi 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást sinlaccal mert kevés volt a tejem de tápszert nem akartunk adni neki így találtunk rá a sinlacra.

5 hónaposan kezdtük a kóstoltatást, 6 hónaposan váltottunk ki étkezést aztán 8 hónaposan hozzá kellett nyúlni a tápszerhez mert alig volt tejem (30-40ml ami nem fedezte a napi tej szükségletét)

van ismerősöm aki 2 hónaposan kezdte, 3 hónaposan már bolognait kapott a babája ebédre, aztán meg sírt mikor a védőnő lecseszte, hogy tönkreteszi a babáját

szerintem nem éri meg

2011. jan. 23. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Én most kezdem a hozzátáplálást, három és fél hónapos a babám, és a legelejétől tápszeres. Egy darabig csak 1-2 kanál alma levét kapja, aztán 4 hónapos kortól adok neki pépeket is. A bolognaival még várok :-)
2011. jan. 23. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Én megvártam a 6 hónapot. Csak női tejet kapott a gyerekem addig. De ő szülés közben kapott egy fertőzést, ezért antibiotikumot kellett szednie, ami nagyon megviselte az amúgy is éretlen bélrendszerét, így nekünk nem is javasolták előbb, de egyébként is így terveztem.

A barátnőm pl. 4,5 - 5 hónapos korában kezdte el a kislányával.

2011. jan. 23. 16:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Én megvártam pontossan 6hósan kezdtem el.
2011. jan. 23. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Tapszertol tejallergias baba anyukaja. Nem a korai hozzataplalastol lett mindenre allergias a gyerek, hanem mert hajlamos rá. Bizonyitja ezt, hogy tapszertol is baja lett, ami koranak megfelelo volt. Off
2011. jan. 23. 20:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kosz a valaszt.Azert kerdeztem mert a kisfiam 29-en lesz 5 honapos es nagyon szeretne enni abbol amit mi eszunk ha nem adunk neki akkor sir,egyebkent anyatejes 2550 gr szuletett most 6300 gr.
2011. jan. 24. 14:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát azért,azt még csak ne add neki amit Ti esztek :)!az egyik válaszoló voltam.
2011. jan. 24. 15:13
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem is arra gondoltam amit mi eszunk.Hanem hogy mar anytejen kivul enne mast is,termesíetesen neki valot.

Mindenkinek koszonom a valaszokat.

2011. jan. 26. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!