Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két kicsi gyerek mellett...

Két kicsi gyerek mellett hogyan tudja párjával is a jó kapcsolatot megőrizni, gondolok itt arra hogy annyi figyelmet szentelni rá mint régen, és néha kettesben lenni vele?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a ket kicsi eljatszik egymassal,igy több idö marad a parjara,magara.16 honapos lanyom van,ö nem jatszik egyedül,teljes figyelmet kivan.Jo lenne egy kisteso
2011. jan. 23. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:

a 2 kicsi nem feltétlenül játszik egymással, főleg amíg tényleg kicsi, ui. ők még csak egymás melltt játszanak, nem egymással. másrészt az ellátásuk nagyon fárasztó, estére az ember csak esik az ágyba gyakran. legalábbis én így képzelem. nekem még csak 1 van, aki 2 éves múlt decemberben, és csak a vége felé kezdett energiám lenni másra is (ő egy társaságigénylő, örökmozgó típus). most meg terhes vagyok a másodikkal, az első trimeszterben, mondanom se kell, mennyire van kedvem még a férjemmel is lenni. örülök, ha élek jelenleg. ha megszületik, nagyon remélem, hogy a 2. egy jól alvó, nyugodt gyerek lesz, nem olyan mint anno a nővére.

de sztem nagyon fontos az is, hogy néha legyen kire rábízni a gyermekeket, nálunk ez sajnos nicns meg, az én anyukám már meghalt, a férjem anyukája meg 400 km-re lakik tőlünk, ritkán tud csak jönni.

2011. jan. 23. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz rá megtalálni a helyet és az időt,de ha akarja az ember,ezt is meglehet oldani. Persze vannak rosszabb periódusok,amikor az embernek se kedve,se ereje,se ideje,de ez nem tart örökké. Mindenesetre jó fellélegezni kicsit ha van kire bízni a gyerekeket vagy csak az egyiket legalább egy fél napra.
2011. jan. 23. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel a férjem hajnalban megy dolgozni, és csak vacsorára ér haza, így esélyem sincs nap közben vele foglalkozni, mondjuk veszekedni sem. Utána a gyerekekkel törődünk, közösen vacsorázunk, fürdetünk, altatunk. Utána kezdődik a közös élet. A férjem szeret ilyenkor egy picit leülni a számítógép elé játszani, én nézek egy picit tévét, közben beszélgetünk, megbeszéljük a napi dolgokat. Van idő összebújni is, sőt ha arra gondolsz, arra is. Hétvégén együtt kávézunk az ágyban, mindent együtt csinálunk. Mi már ezt is kiváltságos helyzetnek érezzük. Néha napján megkérjük a nagyszülőket, hogy jöjjenek át este, ilyenkor lelépünk 1-2 órára, a Mamiék fürdetnek, vacsoráztatnak. Ennél többet nem szívesen lennék a gyerekek nélkül, így pont jó nekünk. Jónak érzem a házasságomat, úgy érzem a férjem is hasonlóképpen érez. Különben a gyerekek 30 és 16 hónaposak, 28 hetes terhes vagyok. A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, 5. éve házasok is vagyunk.
2011. jan. 23. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a lányom este már elalszik és amikor a férjem itthon van napközben délutáni alvás alatt van időnk egymásra.Igaz csak egy gyerek de örökmozgó és teljes embert kíván.Beszélgetünk,filmet nézünk,vacsit csinálunk eszegetünk iszogatunk(néha),ágyba bújunk akár fényes nappal is.Kettesben még nem voltunk sehol,de pl kirándultunk már együtt a keresztszülőkkel és akkor velük hagytunk egy kisebb időre.22 hónapos
2011. jan. 23. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Na ehhez kell egy partner is, aki ezeket igényli.

Nálunk úgy tűnik, hogy ez nincs meg. Simán elvan úgy a párom, hogy miután hazajön, gyorsan elmeséli, ha történt vmi és miután lefektettük a gyerekeket, meccset néz vagy gépezik.

Én rohadtul vágyom rá, hogy kicsit összebújjunk, beszélgessünk és pl. havonta 1x kettesben elmenjünk valahova, de szerinte ez hülyeség.

Pedig nemrég még működött, de a hétköznapok egyhangúságába és a taposómalomba felőrlődtek az érzelmeink, valószínűleg...

Nem tudom hogy lehetne visszacsinálni, mert egyedül kevés vagyok hozzá.

2011. jan. 23. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!