Régen is ilyen sok rosszalvó gyerek volt?
Én 2,5 éves koromig nem sokat aludtam éjjel, sokszor.
A párom sem volt jó alvó.
Ő 36, én 37 éves vagyok.
08:23-as
Régen nem volt (elérhető az)internet, max a szomszéd gyerekéről tudták, hogy rossz alvó.
A gyerekek sem egyformák, ahogy mi "felnőtek" sem :)
Valaki jobban alszik, valaki nem.
Az anyukám szerint én is nagyon jó alvó voltam a tesómmal együtt :)
Az én kisfiam /2 hónapos/ eddig szinte minden éjszakát átaludt.
Sajna már tápszeres. De ez sem a jókedvén, sem a gyarapodásán, sem az alvási szokásain nem változtatott.
Délelött az etetések után játék következik, utána pedig néha már önállóan elalszik (1-2 órára).
Délutánra viszont Ő is elfárad és este bizony már csak az ölünkben alszik el (nagy nehezen) és úgy kell a kiságyába becsempészni :)
De talán majd idővel ez is jobb lesz.
Jó babázást és sok türelmet kívánok minden Anyukának
Köszönöm a válaszokat! Érdekes az anyatejes összefüggés, bár azért szerintem nem teljesen igaz. Babám csak anyatejes, de ezt a problémát olyan anyukák is írják, akik tápot adnak, vagy már hozzátáplálnak. Az én babán 1,5 hetes kora óta nem alszik jól, és mindig külön ágyban aludt, igaz egy szobában. Ennek ellenére napközben nagyon rossz alvó, este vmivel ügyesebb, de sokszor kel, elejével nagyon nehéz volt elaltatni is.
Az internet nagyon jó :) Tény nem tudtak annyi babáról a környezetükben.
Lehet, hogy a rohanó világ? Semmire sink időnk, még aludni sem. Ők meg ezt érzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!