Régen is ilyen sok rosszalvó gyerek volt?
Figyelt kérdés
Kérdeztem anyukámat, nem emlékszik rá, hogy bármelyikünk is rossz alvó lett volna (bár én felnőttként elég éberen alszom). Anyósomat is, ő azt mondta, hogy a férjem is jól aludt gyerekkorában (most sincs vele gond). Lányom, viszont katasztrófális. Jó, ha 2 órát alszik összesen napközben, és este sem alussza át az éjszakát, sőt. Rengetegen panaszkodnak a szintén nem alvós babájukra. Mitől lehet, hogy ennyien vagyunk?2009. szept. 9. 08:11
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Nem pontoztam SENKIT! Minden nézetnek véleménynek örülök. Amúgy nem csak régen, most is sokan azért, hogy átaluthassák az éjszakát, vizet és teát itatnak babájukkal. Ezen az oldalon is ajánlják egymásnak az anyukák. Abban meg nagyon is igazad van, hogy egyre rosszabbak, tiszteletlenebbek a mai gyerekek.
2009. szept. 9. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!