Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe került kb. mire az...

Mennyibe került kb. mire az alapvető dolgokat beszereztétek a babátok fogadására?

Figyelt kérdés

Ha használtan veszem,de még jó állapotban a babakocsit,bébihordozót,pelenkázót,kiságyat,ruhácskákat,és minden alap és nélkülözhetetlen dolgot.

Nektek kb.mennyiből jött ki?

Köszönöm a válaszokat.

2009. febr. 3. 14:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézz szét,sok minden olcsóbb itt mint használtan:)

Ingyenes kiszállitás

2009. febr. 3. 17:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

15:09,17:06-os vok.Porszivós orrszivó, kb 2000 ft-ha náthás a pici akkor egy kincs:)Cumisüveg tápszerhez-ez igen változó árban,mecsek baby tea-kb 300 ft 20 filter.

Én ezeket vettem,amúgy én se az utolsó pillanatra hagytam,akkor vehettem volna mindenből a legdrágábbat:( :D

2009. febr. 3. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi semmit nem kaptunk,ezért magunknak kellett megvenni.Teljes szoba bútor(3 ajtós szekrény,pelenkázó, fiókos szekrény,nyitott polcos szekrény,átalakítható ágy 70x140,kókuszmatrac)RS-ből,Faktum bútor 212000

babakocsi hordozóval(Graco)100000

kád állvánnyal 10000

pihenőszék 6000 játszószőnyeg 5000

utazóágy(emeletes van,napközben lent vagyunk)20000

kelengye(listát ad a védőnő,a neten is találsz)60000

cumisüveg,pipere cuccok,pelusok 15000

amit nem muszáj,de ha fogadsz,akkor fizetni kell:dokim 70000, a szülésznőm 30000.Ez volt a kezdet...

2009. febr. 3. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

én sem mondom, hogy nekünk is kijött pár 100 ezerből. most lehetünk majdnem 1 millánál, de a kezdet, ha használtan veszed a cuccokat talán nem olyan vészes. de jól nézd meg, hogy mit veszel használtan, nekünk a babakocsink az volt, 1 kalap szart sem ért, pár hónap múlva kitört a kereke, és vettünk zsír újat, ami megint csak plusz pénz. én semmit nem veszek azóta használtan. inkább kifizetem a több pénzt, de tuti, hogy jó amit kapok.

8,5 hós kicsimanó anyukája

2009. febr. 3. 19:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
1. Én 1 dolgot nem ajánlok:a Pesztonka elemes és hálózatis orrszívó.Ha a gyerek tényleg taknyol csak a porszívós szívja le rendesen az orrát.Ebbe a drága vacakba beleszaladtam.
2009. febr. 3. 20:33
 16/18 A kérdező kommentje:

KÖszönöm a válaszokat mindenkinek,17:35 és 19:47-es egy kicsit megrémísztett először,mert előbbinél is fél millió felett volt a vége,de hasznos volt a válasz,mert legalább látom a különbségeket.

Férjemmel beszélgettünk,és először a két barát házaspár által "levetett" babakocsit,hordozót,amiket már kinőttek és anno felajánlottak kedvezményes megvételre,próbáljuk megvenni,kiságyból én is a kombira,majd később normál ággyá alakíthatóra szavazok,erre több pénzt szánok,ruhácskákból csak a legszükségesebbeket,tegnap elmentem egy Brendon előtt,és egy együttes 8-12 ezer forint...gyönyörű ruhácskák vannak,de tényleg,határ a csillagos ég...először majd szétnézünk az "angoloknál",vagy egyéb "second hand"-nél,és döntünk.Az alap dolgokat,mint bodyk például,természetesen újonnan vesszük,de ahogy másik is írták,lehet én is megelégszem a Cherokee-ssal hogyha jó,majd megnézzük.

Félre ne értsetek,megtehetném,hogy mindenből a legújabbat vegyem a babának,de a mai gazdasági válságban kétszer is meggondolom,hogy megelégszem-e a Tesco-s 129 forintos akciós kenyérrel,vagy ragaszkodom a 300 forintoshoz,kenyér-kenyér,egy helyre megy.Mindkettőnknek "normál" munkahelye van,ahonnan tisztességes fizetést kapunk,plusz van egy kisvállakozásunk,de soha nem tudni,melyikünket mikor rúgják ki,mert leépítések vannak.

Ha jó áron tudunk a használt és jó minőségű dolgokhoz jutni,akkor inkább azt választom,és rakok félre előre,hogyha később esetleg valami rendkívüli kiadásra kerülne sor.

Köszönöm még egyszer a sok-sok segítséget,és sok boldogságot mindenkinek!

2009. febr. 4. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van,én sem a legdrágábbat vettem mindenből,többekközt emiatt is tudom most beadatni a rota oltást ami 40 000 Ft.Ez fontosabb nekem legalábbis,mint az h 10 000 Ft-os ruhákban "villogjon" a picur!

Boldog babavárást Nektek!!!:D

2009. febr. 5. 23:28
 18/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat mindenkinek,sajnos időközben kórházba kerültem és missed ab-om volt tegnap,elment a baba.

De majd legközelebb...:(

2009. febr. 6. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!