Ezt rosszul tenném? Mit ajánlotok?
Az én fiam nem ette meg a HA-sat, megkóstoltam, megértettem miért. Baromi keserű volt. Pedig akkor még nem volt 6 hónapos, de vettem neki hozzá simát, azzal kevertem (hogy ne kelljen kidobni a 2000Ft-os tápszert), úgy megette. Onnantól nem is vettem HA-st, csak simát, nekem a Mildibét szerette. 6 hónaposan már a 2esre váltottunk. Ha nem nagyon akarja elfogadni, egy pici vaníliás cukrot tehetsz bele (nekünk a védőnő is ezt javasolta).
Az én fiam 8 hónaposan 7 kg volt, 2950grammal született, de senki nem küldözgetett sehova. Egyszer volt 800gr hízása, a többi átlag fél kiló havonta. 6 hónapos kora után, mikor már kiváltottunk étkezést, akkor már ha 40dkg-ot hízott egy hónapban, az már soknak számított nála. A kutacsa is most nőtt be, 15 hónaposan. Annyi, hogy napi 2 csepp vigantolt kellett neki adni.
Mondjuk a vérvétel ártani nem árt, mert lehet, hogy vashiányos, de azt tudják orvosolni.
köszönöm a válaszokat:)
kis cukrot tettem bele és gy megette ma reggel:)nem tudom mit tegyek így a kutacs ügyben, kicsit idegesít hogy lehet feleslegesen szúrják meg ez miatt mert úgy érzem nincs baja. mivel a tejem az már tápanyag szempontjából már nulla volt neki attól nyílván nem hízhatott és ha most elkezdjük a tápszert abból azért sok tápanyagot, vitamint kaphat és gondolom hízik is majd tőle.tudom nem árthat egy vérvétel...de akkor is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!