Ezt rosszul tenném? Mit ajánlotok?
újszülöttnek való tápszert csak gyógyszertárban lehet kapni. Dupla áron, mint vény nélkül:S
az hogy HA-st írt fel nem baj, könnyebben emészti a pici, mert a tejfehérje molekulák kisebb egységekben vannak benne. Ha nem fáj tőle a hasa, nyugodtan válts normálra.
Èn külföldön élek itt nem lehet gyógyszertárba tápszert kapni. mindent a boltba kell venni.
HA-t nem ajánlották csak akkor ha valaki alergiás a családból. Mi újszülött kora óta Milumil PRE ez otthon Start néven van. Nyugodtan vegyél boltban. De az összes tápszernek egyforma íze van mert ugyan az az összetétele, és az nem külömbözhet. Azért nem eszi meg mert jobban szereti a cicit. nem írod hány hónapos a baba, ha hozá táplálsz már akkor adhatsz már tejpépet is, azt lehet jobban elfogadja. Kicsit a normál alatt az mit jelent? az sem mindegy mekkora súllyal született. kérdés éhség miatt üvölt? ha ö nem éhes a szopi után akkor nem kell neki kiegészítés.
lassan 8 hónapos a babónk és 7 kiló alatt van (nem sokkal)
nem allergiás és a családban sincs
ezért sem értem hogy miér t kellett ezt, bár valszeg nem akart rosszat.a súly miatt meg az miatt hogy a kutacsa is nagy most vérvételre is küldött, kicsit ez miatt is ideges vagyok.
8 hónapos volt a babám, mikor Milupa HA Start Optima-ról simára váltottunk. Doki szerint adhattam volna a Startot 1 éves koráig, de mivel nem nagyon akart hízni, én jobbnak láttam váltani. (doki is rábólintott)
Szóval váltottunk a Milupa Milumil 2-re, most vettem neki 3-ast, lassan 10 hónapos.
Nálunk sincs allergiás a családban, a gyereknek sem lett baja.
Biztos van a Milupától is olcsóbb, nem tudom. 600g 2100Ft, Dm-ben vagy Rossmannban szoktam venni. Ezzel kezdtük, azért maradtam ennél.
és ennek az ize jobb? mert félek ez miatt nem ette.
van valami ízesített vagy én tegyek bele valamit?
előre is köszönöm a válaszokat:)
De csak 6 hónapos koráig van támogatás a tápszereken.
És szerintem nyugodtan vegyél tápszert.Ha te úgy látod jobbnak!Nekem sem mindig az a véleményem mint a dokinak és úgy csinálom ahogy nekünk jobb.Ugyanígy vagyok a védőnővel.Ezt így csináljam ezt úgy csináljam.Majd úgy csinálom ahogy én akarom.
Azt tudom, hogy van banán ízű tápszer, csak azt nem, hogy melyik márka, és hány hónapos kortól adható. (Talán Humana).
Egyébként milyen tápszert írt nektek a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!