A Linea cipők harántemelősek? Vélemények róla?
Azért kérdem, mert ahol találtam a neten, ott az van odaírva, hogy ortopéd orvosok ajánlásával.
Tudja valaki, hogy ez mit is jelent pontosan?
Hát ez az, tényleg tanácstalan az ember, mert mindenki mást mond. Nekem már rendesen jár a fiam (1,5 éves), de kicsit csámpás. Már az átmeneti cipőkön agyalok, de nem tudom, hogy milyet vegyek neki.
Mi is voltunk az ortopédián mikor elkezdett csámpásan járni, de a doki azt mondta, hogy "ezek a kicsit még össze-vissza járnak"
Szóval nagy segítséget kaptam.
Az Asso cipőket is jónak látom és a Falcon-t is, mert az az orrészén is elég széles.
Nekünk Pediped puhatalpunk volt mikor elkezdett totyogni, aztán meg Elefanten.
A Linea harántemelős.
Én védőnőm és gyógytornászom nem javasolja a harántemelős cipőt. Egészségtelennek tarták. Én is igy gondolom. Inkább a sarokdöntésest mondják hasznosnak. De én csak Elefanten cipőt veszek a babámnak,abban nincs semmilyen emelő,jó hajlékony talp. Szerintem gyógycipő csak akkor kell,ha gond van a baba lábával.
:) Én is Pedipedet néztem elsőlépésnek,és utána ahogy az ortopéd javasolta,ha már jár,jöhet a Linea.Végülis amit elmondott érvként,hogy sima talaj bla-bla elég meggyőző.De ami miatt még mindig itt a kérdőjel a fejem fölött,hogy olvastam egy cikket,és abban azt írták,hogy az idősebb dokik javasolják az emelőt,a fiatalabb,új dolgokra nyitottabbak már nem...köszi,köszi,köszi...magyarral lefordítva bármit teszel jót teszel,vagy bármit teszel rosszat teszel?Én ezt a képet nyomtattam ki,és vittem magammal [link]
(márkák:Falcon,Siesta,Barenschuhe,Pediped,Zetpol)Na és ezt visszaadva sorolta az általa támogatottakat..
Nem egyszerű... :(
Milyenek azok a sarokdöntéses cipők?
Szamost pl. hol lehet kapni?
Webáruházat annyit találok a neten, de nem tudom hol van cipőbolt, ahova érdemes elmenni körülnézni.
Én cipőt nem merek próba nélkül rendelni.
Tökmag Gyerekcipőbolt
1149 Bp. Nagy L. kir. útja 168.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!