Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg logopédushoz kellene...

Tényleg logopédushoz kellene vinnem 20 hónapos kisfiamat?

Figyelt kérdés
Megkerestem egy védőnőt, aki az interneten válaszolt(ugyanis a mi védőnőnket nem lehet elérni), aki azt javasolta, mivel 20 hónapos a kisfiam és nem beszél, még anya, apa ezt sem, hogy vigyem logopédushoz. Volt valaki így? A saját nyelvén beszél, sőt 1 évesen mondott szavakat, majd ezek abbamaradtak.
2011. jan. 20. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem meg egy 20 hónapost nem kell logopédushoz vinni. Türelemmel kellene lenni, vannak hullámvölgyek, egyszer sokat beszél aztán meg semmit. Egy 20 hónaposnak nem is kell beszélnie, nemhogy még logopédushoz vinni.
2011. jan. 20. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Negyedik vagyok újra.

Majd írj magatokról, hogy álltok esetleges vizsgálatok után. Ha gondolod írhatsz privátot.

2011. jan. 20. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
20 hónaposan még sok gyerek nem beszél. Nekem azt mondta egy doki, hogy az a lényeg, hogy ennyi idősen baba nyelven beszéljen.
2011. jan. 20. 20:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Tegnap említettem a férjemnek a logopédust, és pszihológust, és azt beszéltük meg várjunk még egy kicsit, aztán elvisszük.
2011. jan. 21. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!