Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdtétek el pohárhoz...

Mikor kezdtétek el pohárhoz szoktatni a babátokat?

Figyelt kérdés
Azoktól várnám a választ, akik cumisüvegből etették/itatták a gyermeküket.
2011. jan. 20. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
11 hónapos a kislányom és 1 hónapja inni csak pohárból adok neki!Nagyon szeret pohárból inni!:)
2011. jan. 20. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 1 éves, most kezdem el pohárhoz szoktatni, de csak evésnél gondoltam használni, napközben marad a cumisüveg. Ugyanis az a kis asztalon van, ha kell neki, odamegy és iszik, a poharat meg magára öntené (szerintem).
2011. jan. 20. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy pár hónapja, kezemből próbálgattam pohárból itatni, mostanság már elég ügyesen megtartja és nem csurog az innivaló. Inkább étkezés közben v után kap pohárból, egyébként pedig csőrős pohárból iszik napközben.

15 hós baba anyuja

2011. jan. 20. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:

8 hónaposan kezdtük, most 13 hónapos, a kezemből kap pohárból vizet kaja után, fürdésnél pedig megtöltök egy nagy pohár vizet és ügyesen egyedül megissza :)

de ha megyünk valahova vagy nem az etető székben ül, cumisüvegből iszik

2011. jan. 20. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Most 17hónapos a kisfiam,hónapok óta adtam neki hébe-hóba pohárból innit!Most viszont próbálom elhagyni a cumisüveget! Egyre ügyesebben iszik a pohárból,ha tényleg szomjas nem csak játszik,akkor nem megy mellé egy csepp sem,szépen megissza!
2011. jan. 20. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Kisfiam 19 hónapos és mostmár napközben csak pohárból iszik és nagyon ügyesen! Előtte is már természetesen próbálkozott kisebb-nagyobb sikerrel de most mondhatom már hogy elhagytuk a cumisüveget végre :)!

Ha megyünk valahova akkor szivószálas poharat viszek neki de már azt nem nagyon szereti!

2011. jan. 20. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jan. 20. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!