Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős kortól kezdtétek...

Milyen idős kortól kezdtétek a babát bilire szoktatni?

Figyelt kérdés

És hogyan célszerű csinálni?

Segitsetek előre is kőszike...

2011. jan. 4. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nemrég kezdtem (kb 1hónapja),most 21 hónapos a fiam.A védőnő javaslatára először csak reggel,és este a fürdés és a pelusozás előtt.Csak akkor ha ő is akarja!Ez nagyon fontos,nem szabad erőltetni.Az én kisfiam nagyon szereti ezt az egészet,már ő hozza este a bilit,és mindig belepisil,első naptól kezdve.Mostmár minden pelusozásnál ráül és produkál.:-) Igaz még csak pisit,és előre még nem szól,de majd szép lassan elérünk oda is.:-)
2011. jan. 4. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Kőszi szépen az én lányom csak 11 hós anyám szerint 1 éves korára el kell kezdeni.Erőltetni nem akarom sztem még pici hozzá nem?
2011. jan. 4. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.az en lanyom is 11hos de elkepzelni nem tudom hogy lehetne ilyen picin rabirni hogy uljon rajta.

Mi varunk,meg bilink sincs,majd talan nyar vegen,osszel probalkozunk,akkor kevesebb ruha van rajta,azt mondjak nyaron konyebb.eroltetni nem fogom,veszunk bilit es meglatjuk mit szol hozza,nem allok optimistan a dologhoz,eleg ficanka a lanyom.

2011. jan. 4. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát az én lányom sem semmi én sem tudom elképzelni hogy pl 1 évesen bilizzen...hisz egyhelyben sem tud meglenni olyan izgága nem hogy bilin üljőn vagy bármin...én is ugy gondoltam hogy nyár vége fele veszünk egy bilit..DDD hát kiváncsi vagyok sok reményem nincs a dologhoz...erőltetni nem erőltetem mint bármi mást sem erőltettem....
2011. jan. 4. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az örökmozgó fiamat 11 hónaposan kezdtük szoktatni, mert láttuk rajta, hogy már érzi, ha pisilni kell és néha mutatta is. Semmi eröltetés, fürdés előtt minden nap egy kis bilizés, néha sikerült bele a pisi, de inkább nem. Most 14 hónapos és már automatikusan megy este a bilihez. Néha napközben is odakéreckedik, de hát mire kibontom a ruhahalmazból.... Eröltetni tényleg nem kell, de ha mutat hajlandóságot a babád, lehet vele gyakorolni.
2011. jan. 4. 14:32
 6/6 anonim válasza:
Nekem 2 lányom van.Amikor már ma guktól tudtak ülni (10 hónaposan) minden nap rövid idöre rá ültettem.Ha vèletlen sikerült egy kis pisi,akkor meg volt dicsèrve ès tapsolva.Kb: 1 hónap után törtènt az elsö kis pisilis utána mikor,hogy sikerült.Nem mindig volt pisi.De egy biztos egy idö után már szóltak,hogy "pipi" aztán már mást is csináltak bilibe.Másfèlèves korukra már csak a bilibe pisiltek a pelusba csak èjszaka pisiltek.Mind kèt gyermekem 2 èvesen teljesen szobatiszta volt. 2 ès fèl èvesen kezdtèk az ovit.Ekkora már szèpen tudtak egyedül ètkezni is.A wc-t is önálóan segítsèg nèlkül elintèztèk.Az óvónök nem gyöztèk dicsèrni öket,hogy a velük egy korúakhoz kèpest mennyivel ügyesebbek.Nos ma már a lányaim 13 ès 16 èvesek,ès a nagyobbik bármit megföz ès megsüt segítsèg nèlkül.Èn egy boldog ès gyermekeire büszke anya vagyok.
2015. máj. 19. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!