Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még olyan rajtam kívül,...

Van még olyan rajtam kívül, aki csak vizet itat a babájával? Jó ez így?

Figyelt kérdés
Lassan 11 hónapos, de nem teáztatom és gyümölcslét sem kap.Persze gyümölcspépet eszik és szopizik is még 3-szor.
2011. jan. 20. 10:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam csak a vizet issza, nem szereti a teát, sem a gyümölcsleveket.
2011. jan. 20. 10:19
 2/28 anonim ***** válasza:
Igaz, még csak 7,5 hós a fiam, de én is csak vizet adok neki.Nem javasolják, ha nem muszáj, a fogainak nem tesz jót..
2011. jan. 20. 10:20
 3/28 anonim ***** válasza:
19%

De jó Neked!

Bárcsak meginná a lányom a vizet! Nem is adnék neki mást.

A gyümölcsleveken kívül semmit nem iszik meg, még a teát sem! :-(

2011. jan. 20. 10:25
 4/28 anonim ***** válasza:
69%
Egyéves kora körül már nyugodtan mehet a jó minőségű, 100%-os gyümölcslé VÍZZEL HÍGÍTVA, vagy az üres gyümölcstea. Vigyázz, nem fekete gyümölcsízű, hanem gyümölcstea. A víz is jó viszont teljesen, legalább nem szokja meg indokolatlanul az édes ízeket. De egyéves kor körül szokott jönni egy olyan időszak, amikor nem hajlandók gyümölcsöt-zöldséget enni, akkor életmentő vitaminok szempontjából a gyümölcslé.
2011. jan. 20. 10:27
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem baj, sőt! Ha elfogadja a vizet is,akkor ne itass vele semmilyen cukros löttyöt! A víz a legjobb. Én már csak tudom.Gyerekkoromban tele volt a cumisüvegem teával, cukros szörpökkel, tönkre is mentek a fogaim egy életre! Arról nem is beszélve, hogy a sok cukor elhízáshoz is vezethet.
2011. jan. 20. 10:28
 6/28 anonim ***** válasza:
80%

Az én gyerekem 3 éves lesz, és csak vizet iszik. Csak kárácsonykor illetve szülinapkor, névnapkor ihat rostos gyümölcslevet, de ezt is csak 2 éves kora óta.

Azt meg nem hiszem el, hogy van olyan gyerek, aki nem issza meg a vizet. Ha szomjas, megissza!

2011. jan. 20. 10:30
 7/28 anonim ***** válasza:
19%

Pedig elhiheted!

Szerinted nem próbáltam még ki???

2011. jan. 20. 10:36
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is nagy vizes szerencsére:)

Most másfél éves, és a héten sok gond volt a kakival, így kap gyümölcslét (a gyümölcsöt akkor sem eszi meg, ha már nagyon éhes, sajnos kipróbáltam, így gyümölcscentrifugázom neki). A gyümölcslé is tetszik neki, de még így is a víz az igazi:)

2011. jan. 20. 10:50
 9/28 anonim ***** válasza:
36%

A kisfiam is 10 honapos koraig csak vizet ivott, most iszik izesitetlen csipkebogyoteat.

A lanyom sajnos nem volt hajlando meginni a vizet. Szoval igenis van ilyen. Pedig nyari hoseg volt, de nem itta, pedig jobban orultem volna, ha a vizre szokik ra.

2011. jan. 20. 10:58
 10/28 anonim ***** válasza:
19%
Köszönöm neked utolsó! :)
2011. jan. 20. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!