Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok egy majdnem 1 éves...

Adnátok egy majdnem 1 éves gyereknek baracklevest (pudding és főzőtejszínes) és húsos palacsintát krumplival?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 08:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Én adnék.
2011. jan. 20. 08:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Sima palcsintát már evett, és a tejes dolgoktól sincs baja (joghurt, túró).
2011. jan. 20. 08:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is adnék, bár szerintem a leves fölösleges. Elég a második, mert a folyadék csak eltelíti a pocakját, és nem tud rendes adagot enni a másodikból.

De az összetevőkkel semmi baj, nyugodtan mehet.

2011. jan. 20. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:
En is adnek. Kisfiam par nap mulva lesz 1 eves es multheten imadta a Hortobagyi husos palacsintat. :) Fozotejszint en mar 9-10 honapos kora ota hasznalok. Ugyhogy szerintem nyugodtan.
2011. jan. 20. 08:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nekik még felesleges a leves? Mikortól egyenek levest is?
2011. jan. 20. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem majd csak másfél-két éves kor körül. Kisfiam 16 hós lesz, még nem adok neki levest is meg másodikat is. Örülök, ha az egyikből tisztességes adagot megeszik. Pl. a leveseket úgy szoktam adni neki, hogy csak a benne lévő dolgokat, pici lével.

Vagy csak másodikat kap, és akkor leves nincs előtte.

2011. jan. 20. 08:36
 7/9 A kérdező kommentje:
De ha tízóraira kaja a gyümölcslevest, akkor az úgy már jó nem?!
2011. jan. 20. 11:10
 8/9 A kérdező kommentje:
*kapja
2011. jan. 20. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze, az úgy mehet simán! :)
2011. jan. 20. 13:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!