Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbántátok utólag, hogy azt...

Megbántátok utólag, hogy azt a nevet választották a babátoknak, amit választottatok?

Figyelt kérdés
Kisebbik lányunk nevét nehezen döntöttük el, mindenkinek más tetszett, férjem mondta ki a végső döntést, most meg úgy néz ki, bánja. Nekem is vegyes érzéseim vannak vele.
2011. jan. 19. 22:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántuk meg, mert ügyeltünk rá, hogy mindkettőnknek ttszen.
2011. jan. 19. 23:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántuk meg!!

Mi viszont szerettünk volna második nevet,be is diktáltuk,de másik szülésznőnél született a műszakváltás miatt,így aki leadta az anyakönyvi papírokat,csak az első nevet írta fel.Eleinte bántuk ezt a "lemaradást",de mára kevésbé- majd megkapja a keresztségben!!

2011. jan. 20. 00:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Megosztod velünk a neveket?

2011. jan. 20. 00:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Jaj, dehogy! Nem is tudnám elképzelni, hogy ne így hívják a kisfiamat. Pedig eredetileg csak második névnek szerettük volna adni az Attilát, de aztán annyira nem egyeztünk az első névben, hogy végül csak ez az egy név maradt. De ránézek, és annyira, de annyira Attila! :)))
2011. jan. 20. 07:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés. Az igazat megvallva én bánom. Jobb lett volna mégis átnézni azt az utónévkönyvet, vagy legalább adni egy második nevet is. A vezetéknevünk Nagy, és ehhez kapta a Dániel nevet. Az iskolában legalább 5 Dani lesz, amiből 2 Nagy is, szóval így visszagondolva nem volt a legjobb választás.

Mindemellett persze imádjuk, és már nem tudnám elképzelni más névvel:)

2011. jan. 20. 09:41
 16/18 A kérdező kommentje:

A nagyobbik lányom Brigitta, sztem gyönyörű név, szeretem, hogy millióféleképpen lehet becézni.

Én is úgy vagyok vele,hogy el sem tudnám képzelni másnak.

A kisebbik pedig Bianka. Igazából nem is az van,hogy megbántuk, csak sztem még szokni kell,még csak pár hónapos a Kisasszony. Sokszor Briginek szólítjuk még. Hasonló is végülis: Brigitta, Bianka.

Meg a férjem sztem inkább azért érzi rosszul magát,mert nagylányunk azt szerette volna,hogy Jázmin legyen a kistesója, nekem is nagyon tetszik, férjemnek viszont nem tetszett, leszavazta. Viszont szülés után fél órával kb, mikor már bemondtuk a Biankát,meg megüzentük mindenkinek, azt mondja, vagy legyen inkább Jázmin,had örüljön a Brigi?

Hát mondom fél órával előbb kellett volna kitalálnod.

2011. jan. 20. 11:50
 17/18 A kérdező kommentje:
Nálunk is szóba került,hogy legyen 2 neve,de azt én szavaztam le, mert nekem is 2 van, de utálom. Nem azért mert nem tetszik, csak fölösleges, úgyis 1-et használ az ember, macerás csak hivatalos dolgokban annyit írogatni.
2011. jan. 20. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
De tudod,hogy 10.000 Ft csak a névmódosítás?Tehát ha a Jázmin nagyon tetszik,lépjétek meg!
2011. jan. 20. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!