Megbántátok utólag, hogy azt a nevet választották a babátoknak, amit választottatok?
Nem bántuk meg!!
Mi viszont szerettünk volna második nevet,be is diktáltuk,de másik szülésznőnél született a műszakváltás miatt,így aki leadta az anyakönyvi papírokat,csak az első nevet írta fel.Eleinte bántuk ezt a "lemaradást",de mára kevésbé- majd megkapja a keresztségben!!
Kedves kérdező!
Megosztod velünk a neveket?
Ez egy jó kérdés. Az igazat megvallva én bánom. Jobb lett volna mégis átnézni azt az utónévkönyvet, vagy legalább adni egy második nevet is. A vezetéknevünk Nagy, és ehhez kapta a Dániel nevet. Az iskolában legalább 5 Dani lesz, amiből 2 Nagy is, szóval így visszagondolva nem volt a legjobb választás.
Mindemellett persze imádjuk, és már nem tudnám elképzelni más névvel:)
A nagyobbik lányom Brigitta, sztem gyönyörű név, szeretem, hogy millióféleképpen lehet becézni.
Én is úgy vagyok vele,hogy el sem tudnám képzelni másnak.
A kisebbik pedig Bianka. Igazából nem is az van,hogy megbántuk, csak sztem még szokni kell,még csak pár hónapos a Kisasszony. Sokszor Briginek szólítjuk még. Hasonló is végülis: Brigitta, Bianka.
Meg a férjem sztem inkább azért érzi rosszul magát,mert nagylányunk azt szerette volna,hogy Jázmin legyen a kistesója, nekem is nagyon tetszik, férjemnek viszont nem tetszett, leszavazta. Viszont szülés után fél órával kb, mikor már bemondtuk a Biankát,meg megüzentük mindenkinek, azt mondja, vagy legyen inkább Jázmin,had örüljön a Brigi?
Hát mondom fél órával előbb kellett volna kitalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!