Mit tudok tenni, hogy ne verje be magát a kiságyba?
Figyelt kérdés
8 hónapos,állandóan felül, és feláll a kiságyba, ilyenkor vigyázok, hogy ne verje be magát, de van amikor arra ébredek fel éjszaka, hogy ül a kiságyban. Nagyon féltem nehogy beverje a fejét, és valami baja legyen. Attól félek, hogy feláll éjszaka,elesik,és a rácsokba beveri nagyon a fejét.Lehet valamit tenni ez ellen?2011. jan. 19. 20:48
1/7 anonim válasza:
Nem.Én kisfiam, is üti veri magát, de ez kb.:2-3 hétig tartott, amíg nem állt biztosan, vagy nem ült biztosan.De addig mindig volt hupli a fején, szemöldökén, szeme alatt stb...Máshol nem tudod egyedül hagyni, mert ha kiméz pisilni is megtörténhet a baj.Szerintem annyira nem tud nagyot csapódni, hogy olyan nagyon komoly baj legyen.Jó, biztos vannak kivételek, de nem lehetünk mindig a sarkukban.Meg persze ha ott vagyunk is megtörténik a baj....:)
2/7 anonim válasza:
Ha feláll a kiságyba,akkor is hagyd egyedül. Ha megüti magát,akkor legközelebb vigyázni fog. Attól sem lesz semmi baja,ha a fejét üti be. Ha majd megy egyedül,akkor is sokat fog esni. Ez vele jár a tanulással,és esni is megkell tanulni neki.
3/7 anonim válasza:
Megfogja azt is tanulni, hogy hogy essen kényelmesen, kisfiam megprobál térdre és popsira esni illetve ha oldalra esik mindig megprobálja a kezeivel kordinálni az esést. Na azt nem mondom, hogy mindig sikerül neki. :)
Tapasztalatot szerezniük kell. :) Van nálunk is sirás, de ez a kor ezzel jár:)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi komolyabb bajuk?
2011. jan. 19. 21:09
5/7 anonim válasza:
En is nagyon aggodtam az elején a kiságy miatt, pláne azért is, mert néha különbözö pózban be is szorult, olyankor sirt és a segitségére siettem. De hidd el nem tudsz a nap 24 orájában mellette lenni. De a kérdésedre válaszolva, az én picurkámnak még idáig semmi baja nem lett! Ez normális folyamat, és minden babának és anyának át kell esni rajta! :) Jo babázást!!
6/7 anonim válasza:
Nekem a praktikám, hogy a kiságy minden oldalára ráterítek egy takarót, kivéve előre. Éjszakára még előre is teszek. Ezt azért kezdtem, mert egy szobába vagyunk a kicsivel és bevilágít a tv és a beltérik fénye.
7/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja hidd el!
Az én babám is esett kelt a kiságyába de tényleg meg kell tanulni "esni" is! Ugyanez lesz majd mikor megtanul járni!
Mindig lesz miért aggódnunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!