Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes/célszerű/ajánlatos-e...

Érdemes/célszerű/ajánlatos-e tenni a kiságyba a lepedő alá, olyan gumilepedőt, ami megelőzi, hogy a kiságy matraca esetleg átnedvesedjen?

Figyelt kérdés
Ti használtok ilyet? Mert nekem sok ismerősöm ajánlja, még újszülött babáknál is, végül is nem kerül sokba. :-) Köszi!
2008. dec. 1. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Újszülöttnek teljesen felesleges nekik megteszi textil pelenka is e fejük alá a büfi miatt,akkor ajánlatos mikor szobatisztaságra tanúltok vagy ha olcsó,rossz minőségi pelenkát használtok és az esetleg átázik.De ártani nem fogsz vele.
2008. dec. 1. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én vettem és tényleg elég jó célt használt. Főleg az első hónapokban jó. Tudom ajánlani, sok bosszúságtól megkímél.
2008. dec. 1. 08:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk van,de azt mondják nem szükséges a kókuszmatracra,mert az átereszti a dolgokat,ha pedig kimosod gyorsan szárad.Ez igaz is,de engem megnyugtat,h ha baleset van(egész piciként volt,éjszaka amikor tisztába tettem,nem vettem ki az ágyból,és persze mindig akkor pisilt,amikor a pelusból kibontottam)nem kell az egész mindenséget mosni,csak az ágyneműt.Az utazóágyához is használok.6.5 hós baba anyukája
2008. dec. 1. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
nekünk volt és tényleg a nedvesség ellen jó, viszont a kisfiam állandóan izzadt.kivettem alóla és azóta nem izzad.nemtudott szellőzni rendesen.
2008. dec. 1. 08:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem én is fogok inkább venni, fő a biztonság! :-))
2008. dec. 1. 08:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk van az első naptól fogva. Kókuszmatracunk van, de úgy voltam vele, ha netán átázik vagy kimegy a kaki, ne a szivacs legyen olyan, mert azt nehezebb tisztítani.

4 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 1. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!