A kiságyba mit szoktak tenni? Gondolok itt arra, hogy alul van a szivacs, ami gondolom vízhatlan, és arra mi megy még?
Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 19:06
1/4 anonim válasza:
Én a matracra tettem pisi ellen,/ az enyém nem vízhatlan / és arra lepedőt!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem a matrac be van vonva egy puha flanell anyaggal, és azon van a lepedő. Rajta a baba:) Eleinte pólyában, utána pedig hálózsákban.
Én nem tettem alá a vízhatlan lepedőt, mert sosem ázott át a pelus.
Szoktak még rácsvédőt is tenni, de azt inkább később,akkor amikor már forog mozog a baba.
És még valami. Nekünk a szivacsmatrac alatt ott a légzésfigyelő 2 táblája is.
3/4 anonim válasza:
igen,nekünk így néz ki az ágy,alulról felfelé: légzésfigyelő,kókuszmatrac,lepedő (eleinte,mikor sokat bukott a lepedő alá tettem egy textilpelust is,hogy ne a matrac legyen lebukva),de pisifogó lepedőt nem használunk,mert akkor semmi értelme a kókuszmatracnak.
4/4 anonim válasza:
Én tettem a lepedő alá egy pelenkázó alátétet, amíg ki nem tapasztalom, hogy a pelenka mennyire zár jól. Vettem ugyan gumilepedőt, de akkor tényleg nincs értelme a kókuszmatracnak. Ez az alátét meg csak a popsija alatt van. Aztán idővel majd kiveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!