Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a HISZTIről?

Mit gondoltok a HISZTIről?

Figyelt kérdés
Engem kiráz a hideg ettől a szótól,mert a gyerek összes rossz dolgát ezzel az egy szóval lehet jellemezni. Ha jogosan sír akkor is hisztizik,ha nem akkor is. Néhányan előszeretettel használják mindenre! Olyan érzésen van,ha a gyerek nem idomítható azonnal és nem olyan,mint egy hűséges kutya,akkor már hisztisnek titulálják! Én ezt undorító dolognak tartom! És saját gyerekükről beszélnek így a szülők,minta a tulajdonuk lenne és az első ellenszegülés már hiszti amit büntetni kell! Ki hogyan gondolkodik erről?
2011. jan. 19. 18:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Anyósom szerint hisztis gyerek nincs, csak türelmetlen felnőtt. Valahol van benne igazság. Nálam az a hiszti, amikor látványosan csapkod, földhöz veri magát stb. Az hogy van akarata egy egy éves gyereknek, és nyafog, az még nem hiszti. 14 hónapos a fiam, eddig 3-szor hisztizett, mindszer alvás előtt a kiságyban: állt és az egyik kezével csapkodta a levegőt. Szerintem az igazi hiszti a dackorszakban jön elő, addig nem nagyon van. És igen: sokan dobálóznak ezzel a szóval már pici csecsemőknél is, sajnos.
2011. jan. 19. 23:18
 12/12 Nigra ***** válasza:
Az én lányom egy éves...pont pár órája, kerek 20percen keresztül üvöltött és fetrengett mert nem engedtem felmászni a szárítóra...ami mellesleg úgy összedőlne alatta ahogy van...na ez hiszti
2011. febr. 1. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!