Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El tudom vetetni a nővéremtől...

El tudom vetetni a nővéremtől a gyerekét?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy csúnyán hangzik, de olyan okaim vannak rá, hogy nem egy kismama ájulna ki a székéből miatta. A lényeg:

Az én második gyermekem és a nővérem gyermeke között csak 1 hónap a korkülömbség. Belevágott az élettársával úgy a gyerekvállalásba, hogy teljes mértékben alkalmatlan rá. Nem egy alkalom van a héten, hogy a sógorom hív, vagy dübörög az ajtón, hogy beszéljek már a tesómmal, hogy ne csinálja ezt. Ikerházban élünk.

2011. jan. 19. 10:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Necces...szerintem nem veszik el tolle.

Apuka hol van akkor mikor a kicsi orak ota kakis pelusban van?

2011. jan. 19. 12:47
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szívesen meghallgatnám a nővéredet is ebben a témában, hogy ő hogyan látja ezeket. Mit mond olyankor, amikor mondjuk nem cseréli ki a pelust? Szokta dédelgetni, puszilgatni a kisfiát?

Hát nem tudom, de én nem ítélkeznék úgy más felett, hogy csak egyik oldalról hallom a sztorit. Valószínűleg azért, mert nekem ez a szakmám, és láttam én már karón varjút. Remélem, hogy rendeződnek a dolgok! A védőnői beszélgetés azonban megéri szerintem. De azt is úgy, hogy ott van a nővéred is!!!

2011. jan. 19. 12:55
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Apuka olyankor hol van mikor a tesód iszik vagy mikor a kicsit tisztába kéne tenni??

Olyankor bübörög neked???

2011. jan. 19. 13:04
 34/38 anonim ***** válasza:
Na van valami fejlemény?Beszéltél sógoroddal?
2011. jan. 20. 12:59
 35/38 A kérdező kommentje:

Hát, kedves utolsó, így késve, de válaszolok.

Voltak fejlemények. Rettenetesek.

Miután nekiszegesztem a terveimet, először letámadott, hogy ő a testvérem, miért nem őt védem.

Utánna két hétig maga volt az álommami.

Egyik éjjel arra ébredtem, hogy üvölt a keresztfiam. Először nem figyeltem, hiszen arra gondoltam, tápszert készít neki, de a sírás, jó egy órája tartott.

Megszólalt a vészcsengőm, átmentem. Teljes sötétség fogadott (a sógorom éjszakás volt), a kisfiú leizzadva ordított a kiságyban, sehol senki más. Gyorsan csináltam tápszert, odaadtam neki.

Az ebédlőasztalon két levél volt, az egyiken a nevem. Elolvastam.

Ez volt a szövege:

"Győztél. Remélem most k.ra örülsz, te r.ohadék. Neked adom a fiam, úgyis erre ment ki a játék.

Jól átb..tad a fejem, azt hazudtad, hogy jó dolog egy kiskölyök, de ez h..lyeség.

Hogy fordulnátok föl mind. Én elhúztam, te meg kapsz egy fiúgyereket. Ezt akartad nem?"

Kerestük a rendőrséggel, bement valahol a kapitányságra és kijelentette, hogy jól van, köszöni, és lemondott a gyerekről. Hogy hogyan azt nem tudom.

Fogalmam sincs, mit fogok majd a gyereknek mondani, ha felnő.

A sógorom mellette marad, bár lehet, nem is övé a gyerek, csak kellett a nővéremnek egy balek. Valami hasonló állt az ő levelében.

2011. máj. 3. 12:42
 36/38 anonim ***** válasza:

Ez borzasztó!

Hány éves????

2011. máj. 4. 09:05
 37/38 A kérdező kommentje:
Mármint ki? A nővérem 29. A párja 31, Én 24, párom 25.
2011. máj. 22. 14:51
 38/38 anonim ***** válasza:
Na jelentkezett azóta a nővéred? Mi hír?
2011. máj. 24. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!