Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El tudom vetetni a nővéremtől...

El tudom vetetni a nővéremtől a gyerekét?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy csúnyán hangzik, de olyan okaim vannak rá, hogy nem egy kismama ájulna ki a székéből miatta. A lényeg:

Az én második gyermekem és a nővérem gyermeke között csak 1 hónap a korkülömbség. Belevágott az élettársával úgy a gyerekvállalásba, hogy teljes mértékben alkalmatlan rá. Nem egy alkalom van a héten, hogy a sógorom hív, vagy dübörög az ajtón, hogy beszéljek már a tesómmal, hogy ne csinálja ezt. Ikerházban élünk.

2011. jan. 19. 10:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Egy példa, amikor a 20 év körüli anya a felelősségteljesebb. Sokan gondolják,hogy ez fordítva gyakoribb! Tapsot érdemelsz! Tovább nem kommentálom...
2011. jan. 19. 10:21
 12/38 A kérdező kommentje:

Kéthetente berúg egy barátnőjével. Általában ilyenkor este hív a sógi, aki nem akarja odaadni a nővéremnek a gyereket.

Én tudom is etetni, hiszen szinte tejtestvérek a lányommal. (Egy ismerősnek szoktam adni tejet, ő a hozzátápinál használja)

Most is folynak a könnyeim a kisfiúért. a férjemnek fölvetettem, hogy mi lenne, ha magunkhoz vennénk, ő nem bánná. Még beszélek a sógival is. Én vagyok lehetőség, vagy a szüleink, de ők is dolgoznak. És istenigazából nem is szakadna ki a családból.

2011. jan. 19. 10:24
 13/38 A kérdező kommentje:
Az első lányom már négy éves, ovis. A második négy hós, a keresztfiam majdnem három.
2011. jan. 19. 10:25
 14/38 anonim ***** válasza:
77%
Az h két hetente berúg,mert egyszer több ideig volt a pelus rajta..hát nem tudom.Dohányzás miatt se fogják. Olyankor hivd ki a védőnőt,amikor éppen csinálja,egyébként ha tisztaság van,van ruhája,ennivalója a gyereknek,nem igen fogják elveni.
2011. jan. 19. 10:27
 15/38 anonim ***** válasza:
47%

Egy szoptatós anya még esténként se igyon meg egy pohár bort. Fontossági sorrend.

És nem hiszem, hogy egy hat hetes gyerek mellett az lenne az elsőrangú dolog, hogy valaki eljárkáljon inni a barátnőjével, akár kéthetente, akár naponta.

Ha a sógorod normális szülő, akkor szerintem nem kell a babát elszakítani az apjától, a nevelésébe, még besegíthettek attól függetlenül ti is. Ha a sógorodnak lenne egy csepp esze, kirakná a tesód szűrét vagy legalábbis lelépne a gyerekkel az biztos.

2011. jan. 19. 10:27
 16/38 anonim ***** válasza:
?
2011. jan. 19. 10:29
 17/38 A kérdező kommentje:
A pelus nem egyszeri eset volt. Megyek át délután a gyerek ordít, kitakarom, és látom hogy már a saját piszkában fetrend, és tiszta piros a popsi. Azt az érzést egy anyának sem kívánom amit akkor átéltem.
2011. jan. 19. 10:36
 18/38 anonim ***** válasza:

Az úgy más,azt hittem csak egyszeri eset volt.

Ilyenkor hivd oda a védőnőt és mutasd meg,h milyen állapotban van a baba.

2011. jan. 19. 10:41
 19/38 anonim ***** válasza:
Es ha szolnal a noverednek,hogy ha nem fejezi be fogod jelenteni,nem ijedne meg?
2011. jan. 19. 10:42
 20/38 anonim ***** válasza:

Ezt egyszerűen borzasztó lehet még látni is!

Szegény kicsi!

2011. jan. 19. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!