Rosszul csinálom? Altatásügy
A kislányom lassan négy hónapos, újjévi fogadalmam volt, hogy kiságyba szoktatom, és rendszert csinálok a napjában.
Ott tartunk, hogy délután 1kor sétálunk egy nagyot, este 7-fél8 között fürdünk, és maximum este kilenckor ágyban van. Ezt két hete csináljuk, sok síráson túl vagyunk, de már nem alszik el a cicin, sőt, mellettem sem, csak a kiságyban.
A gond az, hogyha nagyon fáradt, rettentő nyűgös mint a kezemben, mint a kiságyban. Ha leteszem, negyed-fél óra nyavajgás után elalszik.
Itt jön képbe az anyós. Én elhiszem hogy jót akar, de nagyon beleszól mindenbe.
Szerinte korai még erre szoktatni, kegyetlenség sírni hagyni, bezzeg ő...
Valójában véleményt kérnék, hogy ez így jó-e.
Szia!
Bár én ilyen ügyes lennék mint te,nekem 13 hónapos a fiam és nagyon hasfájós volt fél éves koráig azóta nem tudtuk beleszoktatni a kiságyba,most a héten is megpróbáltam de úgy sírt hogy én is elbőgtem magam,pedig nekem muszáj lenne hozzászoktatnom mert márciusban jön a kistesó,és a kettőt nem tudom magunk közé venni!negyed óra sírás tényleg nem a világ ,és ezt anyósnak is finoman odasúghatod!Az enyém pont azt mondja kibírjuk azt a pár nap sírást amíg beleszokik a kiságyba,mindig ő az első aki ugrik ha megnyekken a fiam és már kapja is ki !!!szerintem nagyon ügyesen csináltad most egy kicsit irigy is vagyok:-)!minden jót nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!