Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit főztök ma ebédre, vacsira?...

Mit főztök ma ebédre, vacsira? Nincs ötletem.7hós fiam céklát kap majd. De nem tudom mit főzzek magamnak, férjemnek.

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
zöldbabos pörkölt?
2011. jan. 18. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:

rántott hal?Zöldségkörettel,vagy rizzsel.

Zöldbabfőzelék,krumplistészta,sajtos-tejfölös tészta,chilis bab,carbonara spagetti,borsóleves-palacsinta,...

[link]

Innen meríthetsz ötleteket!

2011. jan. 18. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Én kuktában főzöm meg a krumplit héjában a rakott krumplihoz, ez 20 perc alatt kész - ráadásul indukciós a főzőlapom. Amíg készül a krumpli, addig szoktam megfőzni-felszeletelni a tojást, felkarikázni a virslit. Ha megfőtt a krumpli, még forrón gyorsan megpucolom, felkarikázom, és közben már rétegezem is a tepsibe. Jó előre előmelegítem a sütőt is, és fél óra alatt megsütöm. Úgyhogy nekem 1 és negyed óra alatt megvolt az egész. Szerintem nem bonyolultabb bármelyik másik kajánál.
2011. jan. 18. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Borsófőzelék, tepsis hús (csirke sajttal, vagy baconba tekerve vagy tejszínnel szerecsendióval és borssal na meg sóval megszórva sajttal a tetején) köret bármi (rízs...)

Esetleg hal?

15/19 anonim ***** válasza:
Mákos tészta, túrós tészta, grízes tészta?
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálunk tarhonyás hús volt pörkölttel.
2011. jan. 18. 14:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Tegnap volt, krumpli+cshúsi vagy cscomb+cukkini, répa, hagyma, padlizsán, tulajdonképpen ami van zöldség itthon+ szalonna a tetejére, sütöbe be. Nagyon fincsi, ma a maradékhoz tettem főtt rizst, és belekevertem tejfölt meg tömlős sajtot meg egy pici reszelt sajtot a tetejére és vissza a sütőbe "újrasüti+ isteni finom mind két variáció.

vagy

csmájat megcsinálod resztelt májnak csak apróbb kockára vágod, majd felöntöd vízzel, teszel bele borsót, vagy kukoricát, meg rizst és ha kész reszelsz rá sajtot.

CSirkemáj rizottó a neve

vagy:

felvágod csikokra csirkehusit fűszerezed, egy tálba teszel tojásfehérjét, és amennyi tojásfehérje annyi kanál keményítő, jól eldolgozod, majd ebbe beleforgatod a csirke csíkokat, és be az olajba...nagyon finom: kínai omlós csirke+ amit akarsz köret (tojásos rizs a sárgájából)

de innen szemezgethetsz még:

[link]

én az alacsony kalóriás ételeket szoktam nézni, mert rám fér a fogyás:-)

2011. jan. 18. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálunk ma spagetti volt,az lesz a vacsi is.Tegnap fasirt krumplipürével és céklasalátával.Esetleg paprikáskrumpli???
2011. jan. 18. 14:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Sertéssziv pöri? Én imádom...párom is...mondjuk nem gyors kaja...:S
2011. jan. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!