Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5és fél hónapos a babám, és...

5és fél hónapos a babám, és olyan sokszor van, hogy panaszkodik, és a szemecskéje is olyan szomorú, majdnem hogy sír közben. A szája is le van görbülve és csak mondja-mondja. Van alapja a panaszkodásának?

Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is folyton ezt nyomatja, a falra mászom tőle :( állandó lelkiismeretefurdalást okoz, mintha hiányt szenvedne valamiben, nem csinálnék jól valamit
2009. febr. 2. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van valami kis rosszkedv a hátterében, de szerintem inkább csak gyakorol. Ez is egy arckifejezés- szeretnek játszadozni az arcukkal is. Legalábbis az én babám ilyen. Meg lehet, hogy ilyenkor jobban figyelsz rá, rájött, hogy magára vonhatja a figyelmedet, ha panaszkodik kicsit. Rafkósak ám!:)
2009. febr. 2. 13:18
 3/4 A kérdező kommentje:

HÚúúúúúúúú! Már belebetegedtem. Az a baj, hogy általában akkor csinálja ha jön valamelyik mama, köri vagy bárki. És olyan érzésem van mintha rám panaszkodna. Borzalom.

De akkor jó ha másnál is van. Köszi csajok!

2009. febr. 2. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
kicsit félhet az idegen v. új arcoktól majd figyeld meg késöbb a férfiaktol is félhet nálunk volt így a családban egy kicsinél
2009. febr. 2. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!