Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » DM pontgyujtosok, mit valtsak...

DM pontgyujtosok, mit valtsak ki, ha mar 286 pontom van? Elsosorban pelust vennek olcsobban. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Meg soha nem valtottam ki semmit, fogalmam sincs, hogy is van ez, csak nehanyan irtak, hogy kivaltanak valamit, igy a pelus igen olcsora jon ki.
2011. jan. 17. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

2 féle kuponfüzetet tudsz kiváltani:

- az egyikben pontosban van egy kupon, ami a vásárlás végösszegére vonatkozóan ad 15% kedvezményt

- a másikban van egy 25%-os kedvezmény kupon, bármely általad választott termékre.

2011. jan. 17. 11:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi! Akkor talan azt valtom ki, amiben a 25%-ot fel tudom hasznalni. Ha bemegyek kivaltani, akkor mar hasznalhatom is? Erre elmegy mind a 286 pontom?
2011. jan. 17. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy hány vásárlásnál szeretnél megtakarítani. Én általában az 50 pontos kuponfüzetekre hajtok, így a pelenkát 25%-kal olcsóbban kapom meg. Tehát a 4500 helyett 3375-ért veszem a 80 db-os liberot. De van, hogy gyűjtögetem a vásárlásaimat, és egyszerre veszek meg mindent, és van 150 pontom, akkor a 15%-os végösszegi kupont használom fel. De az a legjobb, mikor sok pontom volt, kiváltottam az 50 pontosat, 25%-ot a pelenkára, és még vásároltam mellé, és a 150 pontosból a 15%-ot is felhasználtam, plusz még kuponokat is a füzetekből 50% fix termékekre, így volt, hogy 4000-5000 Ft-tal fizettem kevesebbet. (7000-et a 12 helyett.)

Most meg, ha 4000 Ft-on felül vásárolsz, akkor kapsz bonusz 100 pontot a kártyádra (remélem még van ez az akció) az újjabb két olcsóbb pelenka :o) Én csak ott veszem a pelenkákat, bár mikor a rossmannban gyűlik össze a 15%-ra való, akkor ott is vásárolok egyet. De az nagyon ritka, pont ezért, mert a dm-ben szoktam a pontok miatt.

Remélem érthető, ahogy leírtam.

Szóval te ebből a pontból kapásból tudnál venni 5x 25%-kal olcsóbban pelenkát, vagy bármi mást, de az a legdrágább tétel álltalában, és még utána is, mert közben meg ezektől is gyűlik a pontod...

2011. jan. 17. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
50 pontos kuponfüzetet válts ki,abban van a 25 százalék kedvezmény egy termékre,és egyéb kuponok meghatározott termékekre.kiválasztod a pelenkát,ott a dm saját márkás a legolcsóbb és a pénztárnál megkapod a kuponfüzetet,kiveszed belőle a 25 százalékost,és egyből olcsóbban veheted.a 286 pontból 5 ilyen kuponfüzetet tudsz kiváltani,tehát öt pelenkát tudsz olcsóbban venni vagy bármi mást.A kártyád minden vásárlásnál használd,és akkor megint gyűlik a pont.
2011. jan. 17. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

a 268 pontod van, akkor csináld így:

Kiváltod a 150 pontos kuponfüzetet, és kiváltod az 50 pontos kuponfüzetet is.

Írd össze, mi kell otthonra (mosószer, zsepi, szemeteszsák stb), és vásárolj be. Az 50 pontos kuponfüzet 25%-os kedvezményét váltsd be a pelusra, és a blokkvégi 15%-ost meg váltsd be a vásárlás végén, így a teljes bevásárlásod 15%-al olcsóbb lesz, plusz pelusra is 25% és 15% kedvezményed lesz.

Pl. egy liberót (4400) 25%-sal 3300-ért kapsz meg, és a blokkvégivel még ez is lecsökken 500 forinttal.

Sőt, akár két 50 pontos kuponfüzetet is kiválthatsz, és így két csomag pelust is vehetsz, 2800-ért csomagját.

2011. jan. 17. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:
NAGYON koszonom mindenkinek a segitseget!!!! :-)
2011. jan. 17. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó a kérdés! Ezt én is szerettem volna tudni :)

Köszi!!!!!

2011. jan. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!