DM pontgyujtosok, mit valtsak ki, ha mar 286 pontom van? Elsosorban pelust vennek olcsobban. Mit csinaljak?
2 féle kuponfüzetet tudsz kiváltani:
- az egyikben pontosban van egy kupon, ami a vásárlás végösszegére vonatkozóan ad 15% kedvezményt
- a másikban van egy 25%-os kedvezmény kupon, bármely általad választott termékre.
Attól függ, hogy hány vásárlásnál szeretnél megtakarítani. Én általában az 50 pontos kuponfüzetekre hajtok, így a pelenkát 25%-kal olcsóbban kapom meg. Tehát a 4500 helyett 3375-ért veszem a 80 db-os liberot. De van, hogy gyűjtögetem a vásárlásaimat, és egyszerre veszek meg mindent, és van 150 pontom, akkor a 15%-os végösszegi kupont használom fel. De az a legjobb, mikor sok pontom volt, kiváltottam az 50 pontosat, 25%-ot a pelenkára, és még vásároltam mellé, és a 150 pontosból a 15%-ot is felhasználtam, plusz még kuponokat is a füzetekből 50% fix termékekre, így volt, hogy 4000-5000 Ft-tal fizettem kevesebbet. (7000-et a 12 helyett.)
Most meg, ha 4000 Ft-on felül vásárolsz, akkor kapsz bonusz 100 pontot a kártyádra (remélem még van ez az akció) az újjabb két olcsóbb pelenka :o) Én csak ott veszem a pelenkákat, bár mikor a rossmannban gyűlik össze a 15%-ra való, akkor ott is vásárolok egyet. De az nagyon ritka, pont ezért, mert a dm-ben szoktam a pontok miatt.
Remélem érthető, ahogy leírtam.
Szóval te ebből a pontból kapásból tudnál venni 5x 25%-kal olcsóbban pelenkát, vagy bármi mást, de az a legdrágább tétel álltalában, és még utána is, mert közben meg ezektől is gyűlik a pontod...
a 268 pontod van, akkor csináld így:
Kiváltod a 150 pontos kuponfüzetet, és kiváltod az 50 pontos kuponfüzetet is.
Írd össze, mi kell otthonra (mosószer, zsepi, szemeteszsák stb), és vásárolj be. Az 50 pontos kuponfüzet 25%-os kedvezményét váltsd be a pelusra, és a blokkvégi 15%-ost meg váltsd be a vásárlás végén, így a teljes bevásárlásod 15%-al olcsóbb lesz, plusz pelusra is 25% és 15% kedvezményed lesz.
Pl. egy liberót (4400) 25%-sal 3300-ért kapsz meg, és a blokkvégivel még ez is lecsökken 500 forinttal.
Sőt, akár két 50 pontos kuponfüzetet is kiválthatsz, és így két csomag pelust is vehetsz, 2800-ért csomagját.
Jó a kérdés! Ezt én is szerettem volna tudni :)
Köszi!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!