Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azokhoz szeretnek elsosorban...

Azokhoz szeretnek elsosorban szolni, akik Romaniaban elnek. Esetleg van-e itt valaki?

Figyelt kérdés
Lanyok, ti hogyan birkoztok meg a "nem jon ossze" problemaval? MI mar lassan 2 eve probalkozunk, meg is van a bibi, de sajnos nehezen tudjuk megoldani a problemat, nem tudjuk kihez forduljunk. Ti hogyan vagytok ezzel?
2010. szept. 28. 17:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is Romaniaban elunk, pontosabban Kolozsvart.Mi is tobb eve probalkozunk, de sajnos sikertelenul.Az evek soran tobb orvosnal is voltunk, semmi nem talaltak. Most vervizsgalatom volt ahol kijott, hogy magas a prolaktin szintem.Ez remenyt adott, hatha ez akadalyozta, hogy teherbe esek.

Te hol elsz, pontosabban? Akar emailt is irhatsz, ha gondolod.

2010. szept. 28. 18:52
 2/17 A kérdező kommentje:

Szia, en is Kolozsvaron elek :) Veletek ellentetben nalunk a parommal van egy kis gond es a jovo honapban megyunk pontosabb kivizsgalasokra. Mar lassan 2 eve probalkozunk, majusban volt egy sikertelen inszeminaciom, akkor azt javasolta a biologus, hogy az eredmenyeink alapjan inkabb a kulfoldi lombik programot vegyunk igenybe, pontosabban a szegedi klinikat, de hat ismerosoktol tudom, hogy k.b. 2000 euro korul lenne. Hat a parom meg nem egyezett bele, azt mondja meg tul korai lenne, meg szertne kezeltetni magat.

K.b. naponta szoktam belepni erre az oldalra es figyelem a fejlemenyeket de sajnalattal tapasztalom, hogy Magyaro.-n mennyivel jobb ellatasban reszesulnek a meddo hazasparok, mennyivel tobb lehetoseguk van. Nalunk sajnos nem tudok ingyenes inszemrol es lombikozasrol, abban remenykedem, hogy talan januartol megvaltoznak a dolgok.

Ti miota probalkoztok? Melyik orvoshoz jarsz?

E-mailezni oszinten mondom nem nagyon szeretek, talan inkabb lusta vagyok hozza :) ezert ha nem zavar itt is tarsaloghatunk.

2010. szept. 28. 19:49
 3/17 anonim ***** válasza:
szia, én nagyváradi vagyok. Velünk nem volt baj, elsőre összejött. Viszont egy ismerős Szatmár megyei pár Debrecenbe ment - már nem tudom, hogy inszemre vagy lombikra - asszem lombikra, és ott tartózkodással, járulékos költségekkel, mindennel 1,5 millió forintba került a beavatkozás kb. 2 éve. Egy kolléganőmnek szintén nem jött össze, ők egy olyan dokihoz mentek, aki berettyóújfalui, de van Váradon is rendelése. Ő felírta nekik a Clostyt, attól hamar összejött a baba. Végül Berettyóújfaluban szült.
2010. szept. 28. 20:31
 4/17 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem erdélyi vagyok, hanem felvidéki, viszont felmerült bennem valami, hátha:

A magyar állampolgároknak jár az itteni meddőségi kezelés, s már mindenki megkaphatja januártól, ha jól tudom. Onnan meg lehet befizetni az egészségügyi hozzájárulást, ami nem sok pénz havonta, de általános biztosítást ad, és akkor ti is jogosultak lesztek a kivizsgálásra és a kezelésre, nem?

2010. szept. 28. 20:32
 5/17 anonim ***** válasza:

Marosvásárhelyi vagyok.

Szovátai fürdő vagy parajdi.Hamar hozza a babát.

2010. szept. 29. 03:30
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen de kell lakcímet biztosítani Magyarországon,ahhoz h ellássanak és akkor még a gyes is jár.

Csak nehezen engedik meg az emberek,h lakcímkártyát csináltass a házukba.

2010. szept. 29. 03:33
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem van lakásom Magyarországon és én megengedném,h lakcímkártyát csináltassatok a lakásomba,ha azzal segítek nektek abban, hogy állampolgársági jogotokkal élhessetek.

Csíkszeredai vagyok.

2010. szept. 29. 03:38
 8/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a jo otleteket, meg valojaban nem is tudom mivel jar ez az egesz magyar-allampolgarsagos mese, de hal'Istennek nekem is van 1foku rokonom Mo-n es segit ha szuksegunk lesz ra. Mar nagyon varom a januart, kivancsi vagyok mi lesz. De az tuti, hogy minden fele lehetoseget igenybe veszek. Volt-e mar valaki kozuletek meddosegi klinikan Mo-n?
2010. szept. 29. 08:03
 9/17 A kérdező kommentje:

Kedves 20:31-es

1,5 millioba?????????????????? Hat az tobb mint 5000 euro! Szerintem az lehetetlen, vagy talan tobbszori probalkozas. Az egyik ismerosom tavaly lombikoztak Szegeden es ott tartozkodassal egyutt kerul 2500 euroba (1500 volt a beavatkozas a tobbi pedig szallas, ut, ellatas stb) Kolozsvaron a klinikan 3500 euro, lehetetlen, hogy Mo-n dragabb legyen.

2010. szept. 29. 08:10
 10/17 anonim ***** válasza:
szia, úgy emlékszem, anyyit mondtak, de az 1,5 millióba beletartozott az ott tartózkodás, az utiköltség, az előzetes vizsgálatok, minden. És azt sem zárom ki, hogy nem első, hanem második próbálkozásra sikerült. Végülis sajnos garancia nincs arra, hogy elsőre sikerül is.
2010. szept. 29. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!