Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azokhoz szeretnek elsosorban...

Azokhoz szeretnek elsosorban szolni, akik Romaniaban elnek. Esetleg van-e itt valaki?

Figyelt kérdés
Lanyok, ti hogyan birkoztok meg a "nem jon ossze" problemaval? MI mar lassan 2 eve probalkozunk, meg is van a bibi, de sajnos nehezen tudjuk megoldani a problemat, nem tudjuk kihez forduljunk. Ti hogyan vagytok ezzel?
2010. szept. 28. 17:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én sem tartom kizártnak, hogy ennyibe kerül. Egyik ismerős is kiszámolta, és pont most mondta nekem, hogy a lombikprogram mindennel együtt (igaz, nem részletezte,hogy pontosan mi) kb. egymillióba van eddig!
2010. szept. 29. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia, elso valaszolo vagyok, Kolozsvarrol (E.)

Mi tobb mint 4 eve probalkozunk, tobb orvosnal voltam kivizsgalason, de huzamosabb ideig 2-nel. A tavaj januartol (2009)jarok havonta 1-2 a doktorhoz. Kiprobaltak a clostylbelgitet, pregnyil 5000 injekciot, de nem jott be. Novemberben voltunk 1 hetet Szovatan, decemberben laparoszkopias mutetem volt, de azota is semmi. A Politlinikara jartam az egyik orvoshoz, kertem, hogy kuldjon el hormon vizsgalatra, de azt mondta nem szukseges. Ezert szeptember elejen voltam egy Magyarorszagi orvosnal, aki rogton azzal kezdte, hogy vercukor szint ellenorzesre kuldott (ami jol jott ki)es vervetelre, a hormonhaztartast ellenorizni.Vegre talaltak valamit, a prolaktin szintem egy kicsit magas. Remelem ez akadalyozta meg, hogy babank legyen.Holnap megyunk vissza Magyarorszagra remelem kezelni tudjak. Ha sikerul akar te is megprobalhatod. A vercukor szintet ott vegeztem, de a vervizsgalatokat Kolozsvaron, mert a ciklus 3-ik, ill. 20-ik napjan kellett vegeztetni. 7 hormont ellenoriztek, 2x210 ronert. Olcsobb volt Kolozsvaron, mint 2 ut Magyarorszagra es a vizsgalat ara. Remelem most sikerulni fog, nagyon bizakodo vagyok, mert eveken keresztul nem talaltak semmit. Most vegre van valami, amit kezelni kell.

E.

2010. szept. 29. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem megkerdezni, hogy hol volt az inszeminaciod es mennyibe kerult. A kovetkezo lepes, ha most nem sikerul, kb. januarban mi is megprobaljuk.

E.

2010. szept. 29. 12:45
 14/17 A kérdező kommentje:

Szia ujra.

Hat nekem az 1-es klinikan csinaltak, 100 euro volt, de nem igazan ajanlom senkinek, nagyon gaz volt. Es elotte mar sok ismerosomtol hallottam, hogy olyan "banda rulanta" stilussal tortennek a dolgok. Reggel 9-re berendeltek a spermaval, centrifugaltak aztan gyorsan elvegeztet a muveletet. 15 perc pihi az asztalon aztan haza. Kisse ki voltam akadva, mert nem a sajat orvosom csinalta, allitolag nem volt az orszagban. Azon pedig megjobban kiakadtam, hogy miutan clostyval segitettem elo a peteerest, es hal'Istennek lett is belolul 4 db szep, erett, nagy pete (informacioim szerint) kellett volta a tuszorepeszto szurit is kapnom es nem kaptam meg. Vegul belenyugodtam a dologba, hogy nem sikerult, mivel nem velem van a gond hanem a spermaszamokkal es minosegukkel, nekunk azt kell kezelni. Az inszem elott sem biztattak a sikeres eredmennyel. Jovo honapban (fizu utan :) ) megyunk a ferjemmel kivizsgalasokra, nagyon bizom, hogy az urologusunknak sikerul "feleleszteni" oket es hatha osszejon mar a nagyon vart baba. Azert vagyok teljesen elkeseredve, mert annyi meddo hazasparrol hallottam mar, csaladunkban is van ra eset, hogy neha mar elveszitem az osszes remenyemet.

Hat nagyon szurkolok a holnapi naphoz, hogy minden rendben legyen, de az mar tenyleg nagyon jo jel, hogy talaltak valami kis rendellenesseget. Mondataidbol azt veszem ki, hogy te is orulsz, hogy "vegre talaltak valamit" es van mit kezeltess, sajnos az en esetemben azert is nagyon szomoru vagyok, mert nem tolem fuggnek a dolgok, pedig sokkal jobban szeretnem, hogy inkabb nalam legyenek a rendellenessegek mivel nem lennek masra "utalva". Igy tobb idegolo napjaim telnek azzal, hogy meggyozzem a ferjem, hogy vizsgaltassa ki magat.

Ne felejts tajekoztatni holnap a tortentekrol!!! :)

Azt is hallottam mar, hogy azoknal a hazasparoknal akiknel nem talaltak rendellenesseget es megsem jon ossze a baba a sargatest is okozhatja ezt.

2010. szept. 29. 14:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Az orvosnal minden rendben volt. Bromocriptin-t irt elo, es a biztonsag kedveert elkuldott egy CT-re (ami egy kicsit aggaszt, bar nincsenek rendellenesegre utalo jelek, szerencsere)1 honap mulva ujbol ellenoriznem kell a prolaktin szintem, hogy lassuk hogyan reagal a szervezetem a gyogyszerre.

E.

2010. okt. 2. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Van valami valtozas, elorehaladas? En azota voltam vervetelen, lement a prolaktinem. Kozben tovabbi hormon vizsgalatokra kuldott az endokrinologus.

Remelem minnel hamarabb sikerul hogy babasak legyunk :)

2010. nov. 24. 19:03
 17/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Azota nem igazan leptem be erre az oldalra, kisse ki akartam kapcsolodni ebbol az "orultebol" ;)

Igen, vannak valtozasok, a ferjemet megmutottek es januar kozepere-vegere mar pozitiv eredmenyekre szamitunk. Herevisszer mutete volt es 3 honap a varakozasi ido amig a katonak megnonek. Remelem a kovetkezo ovulaciomnal celba talalnak :)))

Ti hogy vagytok? Endokrinologusnal valami ujdonsag?

A szomszedlanyom azt hiszem hasonlo cipoben jar veled, viszont neki masodik honapban sikerult a baba. A mensije nagyon rendszertelen volt, honapokig nem jott meg neki, aztan kapott valami gyogyszert a pajzsmirigyre es rendbe jott.

Remelem vannak fejlodesek nalad is ;)

Szia

2011. jan. 4. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!