Milyen minoseguek a Babylove markaju babacikkek? Elsosorban a pelenkak erdekelnek.
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 11:04
1/6 anonim válasza:
Én a törlőkendőt használom,nagyon jó minőségü és az ára is reális.A zöld is és a fehér is.A Babylove kismama ápolási cuccait is használom/használtam,mellbimbó ápoló,testápoló olaj csíkok ellen stb azok is nagyon jók.A pelenkát sajnos nem ismerem,de hátha választ kapsz arra is,bár lehet hogy ha a többi termék jó akkor az is jó lehet.2éves és még pocakban lévő 26h.kisfiúk anyukája
2/6 anonim válasza:
Szia!Én használom a lányomnak a babylove-os pelust,szerintem szuper.Soha nem volt baleset:-)).Kicsit vastagabb,mint a pampers,nagyon jó nedvszívó,megfelelően gumírozott.
Én csak ajánlani tudom!
3/6 anonim válasza:
Nekünk nem vált be a babylove pelus, piros lett tőle a babám popsija, ráadásul két mozdulat után összegyűrődött benne a vatta, és emiatt kifolyt mindig a pisi.
A törlőkendőt sem szerettem, attól is piros lett a babám, de nekem az állaga sem volt szimpi.
De nagyon sokan szeretik, szóval egy próbát megér!!!
4/6 anonim válasza:
nekünk a pelenka bevált, a törlőkendő nem.használtuk a babaolajat is, az is bevált.a tejpép is ízlett a fiamnak
5/6 anonim válasza:
Mi majdnem az össze pelenkamárkát kipróbáltuk az elején, és minőségre a Babylove volt az egyik legjobb közülük. Azóta is ezt használjuk, szerencsére, a kisfiam bőrének is megfelel. Árban sem rossz (sőt!), különösen, ha van pontgyűjtő kártyád. A törlőkendő sem rossz, a popsikrémek közül viszont egyik sem vált be, különösen ebben a hőségben, mert a krém ellenére piros lett a kisfiam popsija.
6/6 anonim válasza:
Nekem extra érzékeny bőrű, ekcémás fiam van, de a babylove pelust használjuk, és soha nem piros a feneke. Bár én amondó vagyok, hogy a kevesebb néha több :D Popsitörlő csak nagydolog után van nálunk, kenőcs is napi 2x, max 3x. (Ez meg este mindig Neogranormon, amúgy sima popsikenőcs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!