Mi a velemenyetek a melegek gyermekvållalåsårol? Gondolok elsosorban az orokbefogadåsra.
Sajnos szerintem a társadalom még nem elég "érett" erre. Úgy értem, hogy mondjuk egy meleg pár örökbe fogad egy kisbabát...az a kisgyerek nem tud nyugodt körülmények között felnőni...mert a társadalom "kiveti" magából. Kis korban...az oviban...majd az iskolában...ez miatt "csúfolni" fogják. Felnőtt korban pedig sutyorognak majd a háta mögött, mert neki egy nemű szülei vannak. Amúgy én úgy gondolom, hogy két nő és két férfi is ugyanolyan jól , szeretetben fel tud nevelni egy gyereket...mint bármelyik hetero pár.
23L
Én személy szerint nem ellenzem, de Magyarországon ez nem lenne szerencsés, az emberek többségének a reakciója nem lenne túl pozitív.
Amúgy szerintem elég gondosan megvizsgálják az örökbefogadó szülőket, gondolom ez azonos nemű szülők esetén sem lenne máshogy, szóval nem hiszem, hogy az ő részükről ez problémás lenne, csak hát ugye mások részéről...
De nem azért,mert nincs aki örökbe fogadná őket,hanem az iszonyú bürokrácia miatt,és az elcseszett szabályozások miatt.Plusz a kedve anyjuk miatt,aki nem mond le róluk.Na de ez nem ennek a topiknak a témája.
Szóval majd ha kiürült az az oszlop ahol a hetero párokat sorolják,akkor jöhet a következő oszlop a meleg párokkal.De kizártnak tartom,h valaha is a végére érjenek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!