Edina-Zoe kérdése:
A kisbabam 2 honapos es majdnem minden etetes utan faj a hasikaja, de nagyon (a bufiztetes megtortenik mindig). Valami baj lehet a tejemmel vagy esetleg mas az oka?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 09:43
1/10 anonim válasza:
Adsz neki Espumisan-t/Infacol-t/ Gripe water-t?
Sok tejterméket fogyasztasz?
Eszel K-betűs zöldségeket?
Szoktad maszírozni, tornáztatni?
Ezek mind befolyásolják a baba hasfájását.
2/10 A kérdező kommentje:
Minden nap iszok tejet es kb.masnaponkent joghurtot is eszek.
A k betus zoldsegeket kihagyom,a hagymat is az etrendembol.Nagyon odafigyelek arra,amit eszek.
A tornaztatas az esti furdes elott van.
Grape vizet hasznalunk neha.Az elejen amikor elkezdtem adni neki akkor ugy nezett ki,hogy hasznal,de mara mar nem mondhato el mindez.
2011. jan. 16. 09:59
3/10 anonim válasza:
Én elhagynám főleg a tejet, semmiképp nem innám minden nap. Erős hascsikarást tud okozni az arra érzékeny babáknál!
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi,kiprobalom elhagyni egy ideig azutan meg meglatjuk...mert a doki meg mondta,hogy tejtermeket is kell fogyasztani minden nap ezert ettem/ittam.
2011. jan. 16. 10:04
5/10 anonim válasza:
Ja nekem is ez volt. Nagy nehezen rájöttem, hogy túl sok a tejem, mert nagyon szeretem a tejszaporító teát (bár rajtam kívül mindenki utálja). A baba így csak a tej elejét, a cukros részt szopizta ki. Ez okozta a gondot.
6/10 anonim válasza:
A fiú csecsemők hasfájósabbak, mint a lányok.
7/10 A kérdező kommentje:
Kislanyom van...ezt nem irtam le
2011. jan. 16. 10:18
8/10 anonim válasza:
Mohó is a pici?Mert az enyémnél is ugyanez van.2 hónapos a kisfiam,nagyon hasfájós.Adom neki az espumisant etetések előtt,meg néha kis édesköményteát is beiktatok.Azért fáj a pocija,mert lehet sok levegőt nyel,ráadásul az enyém akkor pukizik a legtöbbet,mikor eszik.
9/10 A kérdező kommentje:
A kislanyom is kapott korabban etetesek elott gripe watert,de csokkenteni kellett az alkalmakat,mert kesobb mar nem szerette es felrenyelte,visszajott...csak cicizik,igy nem nyel csak minimalis levegot.Sirni sem szoktam hagyni amikor ehes-merthogy a sirassal nyel tobb levegot,mint szoptatas kozben.A dokija kolikara gyanakszik..amugy azt mondja,hogy minden rendben,normalisan fejlodik a baba
2011. jan. 16. 11:03
10/10 A kérdező kommentje:
Jah es en nem adok mar teat neki,mert teljesen felesleges a cicizes mellett...amugy sem issza mar meg,loki ki a nyelvevel a pici
2011. jan. 16. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!