Peteeresnel a tojasfeherje-szeru folyas az milyen pontosan? Es egesz nap eszreveheto, vagy csak abban a pillanatban jon ilyen jellegu folyas, amikor megtortenik a tuszorepedes?
tegnap furdesnel vettem eszre, ereztem is, amikor "kijott", viszonylag nagy mennyisegben, es a ket ujjam kozott hosszura ki tudtam nyujtani. viszont mire befejeztem a furdest...tusolast, megint kremes folyasom volt.
a ciklusaim eleg rendszertelenek mostanaban, nem is menseselek rendesen, mint regen. tegnap voltam a 13.napon.
remélem tegnap együtt voltatok, vagy elötte nap:)
32
elotte ejszaka, vagyis hajnalban voltunk egyutt...:)
akkor ezek szerint ilyennek kell lennie?
decemberben hagytam abba a gyogyszert,aztota vartam a nagy felfedezesre, h nekem is van tojasfeherje folyasom.
egyebkent voltam hormonvizsgalaton,es ranezesre normalisak az ertekek, de utanaolvastam, h mi mit jelent, es mennyinek kell lennie, es sajnos a jelek pcos-ra utalnak. :( ilyenkor mi van? lehet ezert kellett ennyit varni a tojasfeherjere...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!