Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor múlik el az állandó...

Mikor múlik el az állandó aggodalom?

Figyelt kérdés
már elmúlt a fiam 1 éves-de még mindig nem vagyok nyugodt,ha más vigyáz rá.állandó telefon-ezt add rá,ott a teája....tudom,h ha nagyobb lesz majd azon aggódom,h hazaér-e a disco-ból.ez már mindig igy lesz?én nem tudom majd elengedni a kisfiam??
2009. jan. 31. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az anyai aggódás természetes és mindig is aggódni fogsz a gyeremekedért amíg csak élsz. A mostani helyzetedet tekintve teljesen természetes hiszen még nagyon kicsi a fiad és 100%-ig ki van szolgáltatva mindenkinek, annak is aki éppen vigyáz rá, és persze hogy halálra aggódod magad hogy megkap-e maximálisan mindent. Később is aggódni fogsz, de már nem ennyire görcsösen,mert amikor már majd beszélni fog akkor legalább az igényeit is el tudja mondani valamint azt is hogy mi történt vele amíg más vigyázott rá.

És mikor még nagyobb lesz aggódsz majd minden pillanatban amikor távol lesz tőled, de addigra meg is erősödsz, megszokod majd az érzést.

De ne feledd anyának lenni a világon a legeselegnagyszerűbb és legeslegszebb dolog a világon.

Két fiú anyukája

2009. jan. 31. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az aggodalom nem fog soha elmúlni, az lenne a furcsa, ha nem izgulnál a gyerekért. Nekem 3 éves a kislányom, de ugyanúgy aggódom. Mindig van miért. Most éppen az ovi.

Ha valakire rábízod szerintem fölösleges állandóan telefonálgatnod, mert azzal csak az illetőt idegesíted. Gondolom azért mered a gondjaira bízni, mert megbízol benne. Ha problémája akad akkor úgyis keresni fog. Szóval csak nyugi. :)

2009. jan. 31. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
szerintem így marad, és én is pont ugyan ilyen vagyok. sőt, asszem talán kicsit veszélyesebb is nálad, én még nem hagytam senki másra eddig. pedig már 8,5 hónapos lesz hétfőn.
2009. jan. 31. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

majd ha elköltözött, es a hatrahagyott tengerimalacok is meghaltak..

ez sosem mulik el, az anyasag resze, csak a mértéke fog változni.

2009. jan. 31. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem soha..... Mindig aggódni fogunk, minden kornak meg van az aggodalmas része.
2009. jan. 31. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!