Akik használtak bébikompot! Mikor tanult meg a babátok járni? Mennyit volt benne egy nap?
a 13.42-es reagálnék
nekem 18 hónapos most a babám, én is egyedül vagyok vele itthon, háztartás, stb, mégsem vettem kompot, és mégsem törte össze magát a gyerek, azért nem, mert vele voltam, és vigyáztam rá, és foglalkoztam vele, mert fontosabb mint a házimunka, amit meg lehet oldani akkor is amikor elalszik, vagy amikor apa hazajön
nekem olyan gyerekem van, aki a mai napig nincs el magában egyetlen percet sem, ez szó szerint így van! mégsem volt kompunk, meg lehet oldani anélkül is hidd el!
13:42 na ezt imádom!
Én nem szóltam be senkinek, nem érdekel Ti mit csináltok, leírtam csak, hogy én mit csinálok! A konyhámban nem fér el a járóka, azonkívül a gyerekem üvöltött benne! Nekem sem fontosabb a gyerekem semminél, remélem nem azt akartad kihozni, hogy nem foglalkozom vele, mert kompban van! Mert nem tudom hogy képzeled, egy mondat alapján megítélni mást, hogy mersz????
Te is teszed a gyereked, ahova tudod, ahova akarod, én kompba teszem, kész, passz!!! SEMMI jogod engem ezért megítélni!!!!
testvéreméktől mi is örököltünk kompot. 3x tettem bele mikor már stabilan ült de ott voltam vele és fogtam a kompot, hogy ne tudja hajtani :)
sajnos unokahugomnál problémát okozott, napi fél órát volt benne és a mai napig lábujjhegyen jár és sokáig nagyon sokat esett :(
úgyhogy mi csak a játék részét használjuk, be van tolva a sarokba és ha szeretne vele játszani, megteheti anélkül, hogy beleültetném :)
én amúgy nem szeretem se a kompot, se a járássegítőt, nem vagyok nagy ellenző, egyszerűen kihagyom ezeket a babám életéből. 6 hósan mászott, ült, 7 hósan állt, 10 hónaposan járt babám, tehát nem bántam meg :)
A lányom stabilan ült magától 4 hónaposan.Utána beletettem a kompba és nagyon élvezte.Végre nem üvöltöt!!Elvolt magának is.Pont 6hónaposan felállt,11 hónaposan pedig járt egyedül.
A fiamat hiába akarom beletenni,utálja....Sikít benne.Ezért eltettem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!