Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik használtak bébikompot!...

Akik használtak bébikompot! Mikor tanult meg a babátok járni? Mennyit volt benne egy nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 13:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%

a 13.42-es reagálnék

nekem 18 hónapos most a babám, én is egyedül vagyok vele itthon, háztartás, stb, mégsem vettem kompot, és mégsem törte össze magát a gyerek, azért nem, mert vele voltam, és vigyáztam rá, és foglalkoztam vele, mert fontosabb mint a házimunka, amit meg lehet oldani akkor is amikor elalszik, vagy amikor apa hazajön

nekem olyan gyerekem van, aki a mai napig nincs el magában egyetlen percet sem, ez szó szerint így van! mégsem volt kompunk, meg lehet oldani anélkül is hidd el!

2011. jan. 13. 13:52
 22/29 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen egyetértek, én is úgy oldom meg, hogy akkor takarítok amíg alszik (persze nem porszívózok), vagy felkelek hamarabb és megfőzök, vagy velem van a konyhában a járókában és "beszélünk" és mondókázok neki. Vagy ha apu hazajön akkor ő van vele és én addig végzem a dolgomat. ere nem kell a komp...
2011. jan. 13. 13:56
 23/29 anonim ***** válasza:

13:42 na ezt imádom!

Én nem szóltam be senkinek, nem érdekel Ti mit csináltok, leírtam csak, hogy én mit csinálok! A konyhámban nem fér el a járóka, azonkívül a gyerekem üvöltött benne! Nekem sem fontosabb a gyerekem semminél, remélem nem azt akartad kihozni, hogy nem foglalkozom vele, mert kompban van! Mert nem tudom hogy képzeled, egy mondat alapján megítélni mást, hogy mersz????

Te is teszed a gyereked, ahova tudod, ahova akarod, én kompba teszem, kész, passz!!! SEMMI jogod engem ezért megítélni!!!!

2011. jan. 13. 13:57
 24/29 anonim ***** válasza:
ja, és egyedül álló anya vagyok, köszi az okos hozzászólást!!!
2011. jan. 13. 13:58
 25/29 anonim ***** válasza:
Leírtam, hogyan csinálom, nem tudom mekkora a lakásod és azt sem, hogy egyedülálló vagy...mindenki úgy csinálja ahogyan akarja, csak leírtam, ennyi.
2011. jan. 13. 14:09
 26/29 anonim ***** válasza:
44%
13 hósan indult el,kb. 1 órát volt benne naponta.
2011. jan. 13. 14:12
 27/29 anonim ***** válasza:

testvéreméktől mi is örököltünk kompot. 3x tettem bele mikor már stabilan ült de ott voltam vele és fogtam a kompot, hogy ne tudja hajtani :)

sajnos unokahugomnál problémát okozott, napi fél órát volt benne és a mai napig lábujjhegyen jár és sokáig nagyon sokat esett :(

úgyhogy mi csak a játék részét használjuk, be van tolva a sarokba és ha szeretne vele játszani, megteheti anélkül, hogy beleültetném :)

én amúgy nem szeretem se a kompot, se a járássegítőt, nem vagyok nagy ellenző, egyszerűen kihagyom ezeket a babám életéből. 6 hósan mászott, ült, 7 hósan állt, 10 hónaposan járt babám, tehát nem bántam meg :)

2011. jan. 13. 14:21
 28/29 anonim ***** válasza:

A lányom stabilan ült magától 4 hónaposan.Utána beletettem a kompba és nagyon élvezte.Végre nem üvöltöt!!Elvolt magának is.Pont 6hónaposan felállt,11 hónaposan pedig járt egyedül.

A fiamat hiába akarom beletenni,utálja....Sikít benne.Ezért eltettem.....

2011. jan. 13. 14:38
 29/29 anonim ***** válasza:
Én nagyon ellene voltam, de mi is örököltünk a barátnőméktől. Az én lányom most 8 hónapos, 1 hónapja magától felült és azóta bele szoktam tenni, akkor ha mondjuk el kell mennem a WC-re vagy ki kell valamiért szaladnom az udvarra . A gyerekágybna nem igazán merem hagyni, mert még csak próbálkozik a felállással és gyakran hátraesik és beüti a fejét a rácsba. Szóval én bizonságban érzem a gyereket, ha belerakom ezekre a kis időkre. NAponta kb. 10 percet van benne.
2011. jan. 13. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!