Ilyen sokat tart a natha, kisbabaknal?
Figyelt kérdés
10 Honapos a kisfiam,ma egy hete nathas lett.Folyt az orrocskaja,nagyon bedugult es nem tudot lelegezni ugy ahogy kell.Masnap beszeltem a dokival telon,es azt mondta adjak reggel-este Nurofent es hasznaljak orrcseppet,meg orr porszivot....de nem kell be vigyem.Ja,es hogy egy nap tobbszor is szoptasam.Igy is csinaltam, de meg mindig ugy van...laza nincs nem is volt.....nem kohog.Csak folyik az orrocskaja es meg mindig orrdugulasa van.Ejjel alszik,es nappal is.Csak mar kezdek aggodni.2011. jan. 13. 10:14
1/4 anonim válasza:
Az én babám is náthás,de ő köhög is,3.hete tart,gyógyszert nem adott az orvos.8 hós.
2/4 anonim válasza:
Tényleg nagyon el tud húzódni. De mivel fölösleges ágyúval verébre lőni, nem kell neki gyógyszer, csak sok folyadék, és az, hogy mindig tedd szabaddá az orrjáratát. Én a tengervizes orrsprét tudom javasolni, mert könnyű adagolni, és nincs megkötve, hányszor adhatod egy nap.
3/4 anonim válasza:
nálunk is egy orrfolyás 2-3 hétig tart. Minden más tünet megszünik 3 napon belül csak az orrfolyás marad ilyen sokáig. Én cebion cseppet adok neki.
4/4 anonim válasza:
2 hétig szívtam az orrát a 9 hónapos kisfiamnak sajnos de neki hörghurutja volt mert köhögött is.Én sem gondoltam hogy ennyi ideig tart nekik az orrdugulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!