Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy év körüli "nagytesó"...

Egy év körüli "nagytesó" mellé kistesó érkezik? Lenne pár kárdésem válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Orvosi vizsgálatokra hogyan jártál, hová vitted, hová nem?

Ha nem vitted kivel volt addig?Kb mennyi időt?

Kistesó születése előtt átszoktattad leesésgátlós ágyba?Hogyan ment?

Mikor megszületett, ment látogatni?

Egy szobába mikortól tetted őket?

Kicsit sok lett de köszönöm előre is aki válaszol:)

2011. jan. 12. 09:56
 1/6 A kérdező kommentje:

Még valami volt más is úgy, hogy emeletről cipekedett(gyerek+babakocsi)?

2 gyerek mellet kertes házban hogy mész ki, ha jön a postás?

2011. jan. 12. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Amióta megszülettek, a saját ágyukban,saját szobájukban voltak.

Ha orvoshoz mentem,akkor vagy a mamák,vagy apuka volt velük.

Amikor a kissebb született,bejöttek meglátogatni az apukával.

Ha jött a postás vagy bárki más,akkor az ágyukban hagytam őket,vagy a nagyobb kijött velem a kapuba.

Egyiküket sem dajkálgattam állandóan.

2011. jan. 12. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Orvosi vizsgálatra sose vittem, nem is lehetett, olyankor a tesóm vagy anyukám vigyázott rá, egyszer a szomszédom, akot nagyon szeret a fiam. A dátumokat előre tudtam, így időben lehetett szervezni. Ismerős elvitt kocsival, meg haza is vitt, így alkalmanként max. egy órát voltam távol. Védőnőhöz vittem, addig babakocsiban üldögélt.

14 hónapos volt a fiam mikor terhes lettem, előtte egy hónappal ettől függetlenül került leesésgátlós ágyba, mert nem szerette a rácsosat. EGyből megszerette, hátránya, azóta éjjel menetrendszerűen érkezik közénk.

22 hónapos volt mikor a hugi született, jött látogatni, de nem igazán törődött velem, az alatt a négy nap alatt a mamákkal és apukájával volt, én féltem hogy majd megviseli, de ő jobban bírta mint én. Előtte hetekkel már mondogattuk neki, hgoy ez lesz, így fel volt rá készülve.

Két hónapos volt a kicsi mikor a gyerekszobába került, (most 4 hónapos).

Gratulálok, jó babázást!

Szia!

2011. jan. 12. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, 5. emeleten lakunk, lift nincs. A babakocsi a tárolóban van, oda autós hordozóba viszem a kicsit, a nagy lépcsőzik. Ha bevásárolok akkor kell egy hátizsák is.
2011. jan. 12. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, 14 hós volt a nagy, mikor terhes lettem.

Vittem magammal az orvosi vizsgálatokra, mert nem mindig tudtam másra bízni. Az esetek háromnegyedében jött velem. Elején ült a babakocsiban, a terhesség végén meg ült mellettem pl mikor ctg-n voltalm.

Vérvételre, vizsgálatokra, uh-kra is jött velem.

Ha nem jött velem, akkor az apukája vigyázott rá, vagy egy barátnőm (utazással együtt néha 3 óra is volt egy-egy terhesgondozás).

Vettünk neki leesésgátlós ágyat, de nem használja, velünk alszik, a pici pedig a rácsoságyban.

Amikor megszületett a pici, minden nap bejöttek az apukájával meglátogatni minket (22 hós volt), nagyon jó volt, hogy láttam őket, nem sírt, minden rendben volt a látogatásokkal.

A nagy még mindig velünk alszik, a pici pedig a gyerekszobában, már elvileg tudnának együtt aludni, mert a pici is átalussza az éjszakát. Én addig nem tenném őket egybe, amíg a pici fel-felsír éjszaka, és még sokat kell szoptatni.

Lépcsőznünk nem kell, mert itt van rámpa, ahol fel tudom tolni a babakocsit, a nagy pedig tud lépcsőzni.

Postásnak úgy nyitnék ajtót a helyedben, hogy a picit biztonságba helyezném, hogy a nagy ne tudja bántani (mondjuk véletlenül ráül a hasára, vagy ilyenek), azért rendesen szemmel kell őket tartani, mert puszta szeretetből kinyomja a pici szemét.

2011. jan. 12. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, Ő a saját szobájában alszik 6 hós kora óta, még kiságyban, de már néha nem fér el.

Lesz olyan vizsgálat ahová vinnem kell, de max ferde szemmel néznek ez van.

szeretném ha majd bejönne látogatni ,nem bírnám ki, hogy addig ne lássam.

Úgy tervezem, hogy kb 4 hós korától költöztetem őket össze.

2011. jan. 12. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!